Δωρεάν οπτομετρική εξέταση, για όλους τους κατοίκους της τοπικής Κοινότητας Αμμοχωρίου (των περίπου 1800 κατοίκων) στην Π.Ε Φλώρινας, προσέφερε ο Όμιλος Οπτικών Κάτανα (Φωτογραφίες)

7 Ιουλίου 2022
09:30
Για τον Όμιλο Οπτικών Κάτανα και τους συνεργάτες μας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα η προσφορά υπηρεσιών «σωστής όρασης και κοινωνικής φροντίδας» για κάθε συνάνθρωπό μας. Στο πλαίσιο αυτό και με τη πρωτοβουλία της Γραμματέως Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ κ. Μαρίας Νάτσιου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αμμοχωρίου της Π.Ε Φλώρινας, κ. Παύλου Αλεξιάδη, προγραμματίστηκε δωρεάν οπτομετρική εξέταση για όλους τους κατοίκους της τοπικής Κοινότητας Αμμοχωρίου (των περίπου 1800 κατοίκων) στην Π.Ε Φλώρινας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Γιάννης Αντωνιάδης και κ. Στέφανος Γκίκας με τους συνεργάτες τους.
Ο Όμιλος Οπτικών Κάτανα ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του Αμμοχωρίου, την κ. Μαρία Νάτσιου και τον κ. Παύλο Αλεξιάδη για την συνδρομή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει την «προσφορά υπηρεσιών σωστής όρασης» σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

3 σχόλια

  • Το Αμμοχώρι στην Φλώρινα είναι.
    Ο Κάτανας πάει για Περιφερειάρχης αλλά να βγάλει και κανένα φράγκο…

  • Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Όμιλο οπτικών Κάτανα και τους συνεργάτες του και φυσικά όσοι συνέβαλαν στο αναγκαίο και πολύτιμο αυτό έργο.Είναι μια όμορφη πρωτοβουλία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.