Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: για ανύπαρκτο φωτισμό στο κτήριο της Βιβλιοθήκης Κοζάνης και πέριξ αυτής

8 Ιουλίου 2022
00:16

 

Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: για ανύπαρκτο φωτισμό στο κτήριο της Βιβλιοθήκης Κοζάνης και πέριξ αυτής. Οι φωτογραφίες το βράδυ της Πέμπτης είναι χαρακτηριστικές.

 

3 σχόλια

  • Όλα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους στη βιβλιοθήκη εδώ και μήνες. Τώρα γιατί έπρεπε να φύγει ο κύριος Παπαποστόλου και να γίνει πρόεδρος ο κύριος δήμαρχος ελάχιστοι το έχουν καταλάβει. Πραγματικά μια άστοχη απόφαση. Εν πάση περιπτώσει. Αυτός γνωρίζει.

  • Καλα αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα μια δύο φορές τον μήνα, χωρίς απαραίτητα να έχει κακοκαιρία, την μία σ αυτή την πλευρά, την άλλη στην πάνω… αντί να δώσουν χρήματα να φτιάξουν το δίκτυο εκπονούν μελέτες για πεταμένα λεφτά σε τσιμέντα στην περιοχή…και το δίκτυο αυτό που έχει πρόβλημα είναι στην ευθύνη του δήμου όχι της Δεη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.