kozan.gr: Ελάχιστος κόσμος για το «Group Therapy» του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, που παρουσιάστηκε, το βράδυ της Πέμπτης 7/7, στο Υπαίθριο Θεατράκι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών. (Βίντεο & Φωτογραφίες)

8 Ιουλίου 2022
00:26

 

Ελάχιστος κόσμος για το «Group Therapy» του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, που παρουσιάστηκε, το βράδυ της Πέμπτης 7/7, στο Υπαίθριο Θεατράκι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών.

 

 

 

13 σχόλια

  • Πόσο λυπηρό! Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους εκεί στο δηπεθε. Ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη κι αυτοί κοιτάνε πώς να τα φέρουν έτσι, ώστε να πάρει μια -όποια- θέση ο Βασιλειαδης.

    • Αυτές τις μπούρδες σας τις λένε άλλοι για να τις γράφετε; Γιατί στις παραστάσεις που έδωσε το Βόρειο Πεδίο έγινε χαμός; Προφανώς η περιορισμένη νοημοσύνη δεν επιτρέπει σε ορισμένους να κατανοήσουν βασικά πράγματα!

    • Είμαι από την Κοζάνη και το θεωρώ πολύ προσβλητικό αυτό για τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας. Το γεγονός πως δεν στήριξαν μια παράσταση του δηπεθε δε σημαίνει πως δεν αγαπουν την τεχνη. Ισως θα πρέπει να αναρωτηθουμε γιατι ο κοσμος δε θελει να στηριξει το δηπεθε. Μονο αρνητική δημοσιοτητα εχει τον τελευταίο καιρό. Και οι υπεύθυνοι συνεχιζουν να επιμενουν στις λαθος επιλογες τους.

  • Μετρημένοι 30 ανθρωποι, πολλοι απο αυτούς με προσκλήσεις, εσοδα περίπου 200 ευρώ. Τα πετρελαια, τα εκτός εδρας και οι υπερωρίες είναι πολύ περισσότερα. Δεν βαζουμε φυσικά το κόστος της παραγωγής. Το εργο παει απατο, συμβαίνουν αυτά βεβαια δεν είναι η πρωτη φορά το θέμα είναι ομως οτι συνεχίζοντας ετσι ο Μαλούτας και ο Κεφαλος στέλνουν το ΔΗΠΕΘΕ άπατο!!!

  • Ο Κέφαλος να μη χάσει τη θέση και όλα τα άλλα δεν πειράζουν. Είναι μεγάλο Κεφάλαιο για τον τόπο, μην τον χάσουμε με τίποτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.