Στην 4Ε σήμερα η ταινία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας

9 Ιουλίου 2022
10:53

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε θα προβληθεί σήμερα, Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, και ώρα 18:45 η εκπαιδευτική ταινία «Ο κρυμμένος θησαυρός, ο Σιατιστεύς λόγιος Μιχαήλ Παπαγεωργίου και το Αλφαβητάρι του 1766» την οποία δημιούργησαν κατά το περασμένο σχολικό έτος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας με τον δάσκαλό τους, Μιχάλη Δούβλο.

Μέσα από ένα διαφορετικό, παιγνιώδες σενάριο, παίζοντας ένα αγαπημένο τους παιχνίδι, τον κρυμμένο θησαυρό, τα παιδιά ανακαλύπτουν ένα από τα πρώτα ελληνικά Αλφαβητάρια, του Σιατιστέως λογίου Μιχαήλ Παπαγεωργίου. Μια ταινία με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, ένα αφιέρωμα στον βίο του Σιατιστινού δασκάλου του γένους και τα Αλφαβητάριά του!

Πότισε τη ζωή σου με αγάπη και γνώση!

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον δάσκαλο κύριο Μιχάλη. Όρεξη για μάθηση και αγάπη σ’αυτο το δύσκολο λειτουργημα του εκπαιδευτικού. Τυχερά τα παιδιά που τον έχουν δάσκαλο. Σε όσα σχολεια και να πήγε δεν ξεχνάει τους μαθητές του. Εμείς εδώ στην Κοζάνη τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Μετά από έξι χρόνια που τα παιδιά μας θα πάνε του χρόνου γυμνάσιο, πέρασε και χαιρέτησε τους μαθητές του, που ξεκίνησαν το δημοτικό μαζί του. Τιμή του, που θυμήθηκε τα παιδιά μας, ο οποιος τους έδωσε τα πρωτα εφόδια για το δημοτικό. Του αξίζουν πολλά ΕΎΓΕ!! Είναι τόσο αγαπητός που τα παιδιά σίγουρα θα τον θυμούνται για πάντα. Πολλά συγχαρητήρια σε ότι έχει κάνει!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.