kozan.gr: Αυτά είναι, σε γενικές γραμμές, τα σημαντικότερα σημεία της βελτιωμένης εναλλακτικής πρότασης (αντί μετεγκατάστασης) για την Ακρινή, που παρουσίασε σήμερα Δευτέρα 11/7, από την Κοζάνη, ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης (Βίντεο)

11 Ιουλίου 2022
12:16

 

Αυτά είναι, σε γενικές γραμμές, τα σημαντικότερα σημεία της βελτιωμένης εναλλακτικής πρότασης (αντί μετεγκατάστασης) για την Ακρινή, που παρουσίασε σήμερα Δευτέρα 11/7, από την Κοζάνη, ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Όπως ανέφερε η πρόταση περιλαμβάνει:

– Το φωτοβολταϊκό πάρκο που θα κατασκευάσει η ΔΕΗ ισχύος 27MWH (αύξηση 35% επί της αρχικής πρότασης), στο οποίο, μέσω ενεργειακής κοινότητας, μέτοχοι θα είναι οι κάτοικοι της Ακρινής
  • Ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών (αύξηση 35% επί της αρχικής πρότασης

– Ενεργειακή αναβάθμιση των δημοσίων και δημοτικών κτηρίων (αύξηση 35% επί της αρχικής πρότασης)

  • Ενεργειακή αναβάθμιση των τοπικών επιχειρήσεων

– Ενίσχυση για την τακτοποίηση των όποιων αυθαιρεσιών (Δικαιούχοι στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ και στα ΦΒ στις στέγες θα είναι όλοι οι κάτοικοι Όσοι δεν έχουν οικοδομική άδεια θα υποστηριχθούν για να κάνουν τακτοποίηση για να υλοποιήσουν)

– Bελτίωση των υποδομών (αύξηση 35% επί της αρχικής πρότασης) και δημοτικού δρόμου προς την Κοζάνη

– Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις οικίες  (αύξηση 33% επί της αρχικής πρότασης)

– Κατάρτιση των κατοίκων

– Δημιουργία κέντρου επιχειρηματικότητας (προστέθηκε η φιλοξενία νεοφυών επιχειρήσεων)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

kozan.gr: Aυτό είναι το αναλυτικό κείμενο – εναλλακτική, βελτιωμένη, πρόταση που αφορά την Ακρινή και παρέδωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα

6 σχόλια

  • Και είναι και καλά και είναι και πολλά.
    Αρκετά με την Ακρινή.
    Δουλειές είχανε .
    Όλοι στη ΔΕΗ δούλευαν .
    Δεν έτρωγαν μόνο αυτοί τέφρα αλλά και όλη η Κοζάνη .
    Δε μπορούν να τα θέλουν όλα. Η πρόταση είναι προτασαρα .

  • Τι κέντρο επιχειρηματικότητας και φιλοξενίας νεοφυών επιχειρήσεων να γίνει στην Ακρινή??? Ποιος φωστήρας τα σκέφτεται αυτά???

  • μετάφραση: έχουν πέσει κάτι ψίχουλα από το τραπέζι μαζευτείτε να σας τα δώσουμε
    αλήθεια ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΤΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ δεν μας ήρθε;

  • Δηλ. οι κάτοικοι της Ακρινής δέχονται τη μόνιμη απαξίωση χιλιάδων στρεμμάτων της γεωργικής γης στην περιοχή τους έναντι συμμετοχής στο Φ/Β πάρκο που γίνεται για να πουλήσουν εξοπλισμό οι Γερμανοί στη ΔΕΗΑΝ ΑΕ; Ας μας απαντήσει ευθέως ο Δήμαρχος κι όποιος άλλος αρμόδιος συμμετέχει στο ανοσιούργημα αυτό, για να του στείλουμε το λογαριασμό στις επόμενες και στις μεθεπόμενες εκλογές!!

  • Παπα- θανασης,αυτός ερχόταν καθε πρώτη του μηνός με την αγιαστούρα για να ραντισει τη δίκαιη μετάβαση στην μπουρδολογια,πως και ήλθε στα μισά του μηνα;
    Για λυπηση;για οίκτο;πόσο πιο χαμηλά η ψευτιά και ο μαυρογιαλουρισμος;
    Έτσι που τον βλέπεις,θέλεις να βάλεις, ασυναίσθητα το χέρι στην τσέπη για κανένα διευρω!
    Τον καημένο….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.