Nτιο & Μάνος ανέλυσαν τις δράσεις τους στο πλαίσιο του απολογισμού των Αντιπεριφερειών τους

13 Ιουλίου 2022
13:28

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός 1ου Εξαμήνου του 2022 της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Μάνου και της Αντιπεριφέρειας Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών της Αντιπεριφερειάρχη Ευφροσύνης Ντιό.

Η εξαμηνιαία παρουσίαση, που έχει καθιερωθεί από την παρούσα Περιφερειακή Αρχή, έχει ως στόχο την ενίσχυση της λογοδοσίας, την ενημέρωση των φορέων αλλά και των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας για την πορεία σχεδιασμού και υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΠ ΠΔΜ 2014-2020), καθώς και για τις προσωπικές δράσεις των Αντιπεριφερειαρχών.

Στον απολογισμό οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ανέλυσαν τις δράσεις τους, που έχουν να κάνουν με τα αντικείμενα των αρμοδιοτήτων τους, όπως, διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, διοργάνωση εκδηλώσεων για την ανάδειξη της Περιφέρειας, συσκέψεις, αυτοψίες κ.ά, που πραγματοποίησαν εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για την άψογη φιλοξενία που δέχτηκαν στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

3 σχόλια

  • ποιες δρασεις ρε παιδια ;ποια εργα;αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως ζω σε αλλο πλανητη και δεν το εχω καταλαβει,ελεος δηλαδη

    • Σταμάτα,ο περιφερειάρχης έχει αφήσει έργο, ολόκληρη ΔΕΗ ξεριζώθηκε υπό την υποψία του,που λέει και ο Ζικος, μετά από δεκαετίες και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.Τόσος κόσμος έχει μείνει χωρίς δουλειά και μεταναστεύει,να μην το πούμε και αυτό;
      Να μην πιάσω καν το τεράστιο κεφάλαιο για την περιφέρεια και για όλη την Ελλάδα, ίσως και την Μεσόγειο, τις κοτούλες.

  • Οταν εχουν ρολο οι μανος-ντιο-κιανας-δαδαμογια-κοζατσανη κλπ και οχι οι γκατζαβελη-σαββοπουλος-γιατσος για γελια ρε κασαπιδη η κατασταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.