Γιώργος Αδαμίδης: Κύριε Πρωθυπουργέ καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα!

15 Ιουλίου 2022
13:52

Μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου καλωσορίζουμε την επιστροφή του Πρωθυπουργού στον κόσμο της σκληρής πραγματικότητας. Καλώς ήλθατε κύριε Μητσοτάκη εσείς και η Κυβέρνησή σας στην αίσθηση και την αντίληψη του μεγέθους των προβλημάτων που εσείς δημιουργήσατε με την εξυπηρέτηση των ενεργειακών συμφερόντων. Οι «βρώμικοι» λιγνίτες που πάνω τους χτίσατε ένα ολόκληρο πολιτικό αφήγημα για να προσδέσετε τη χώρα στο άρμα του φυσικού αερίου ξαναγίνονται «καθαροί» ή έστω «ουδέτεροι» και καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να γλυτώσουν τη χώρα από τα δεινά της έλλειψης ενεργειακής επάρκειας. Ας ελπίσουμε ότι παρά την καταστροφική πολιτική σας για τα οικονομικά των ελληνικών νοικοκυριών το τελευταίο δεκάμηνο θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τουλάχιστον έστω και την τελευταία στιγμή τις διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές.
Σας το λέμε εδώ και πολύ καιρό και δεν μας ακούτε. Οι λιγνίτες είναι και ΦΘΗΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ. Ήρθε η ώρα να το κατανοήσετε.

27 σχόλια

  • Αν θυμάται καλά ο Αδαμίδης οι εθελουσιες συνταξιοδοτήσεις προσωπικού ορυχείων και σταθμών παραγωγής άρχισαν από την ΔΕΗ το 2018 , μόν.I,II ΑΗΣ Καρδιάς κλπ
    Δηλαδή επι συριζα και συνεχίζονται με την ν.δ

    • Εσύ απ’ αυτά που διάβασες κατάλαβες ότι φταίει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι ο πρωθυπουργός σου είπε ότι το 2023 κλείνουν όλες οι λιγνητικες μονάδες σου λέει κάτι;

    • Κλασική περίπτωση πασόκου, που έχασε την κουτάλα λόγω Σύριζα και δεν μπορεί να φύγει από ΠΑΣΟΚ, επειδή οκ… Δεν είναι και αχάριστος χαχαχα

  • Κ.Αδαμιδη Εσύ τα έλεγες εδώ και χρόνια αλλά ο ακατανόμαστος τής κακίας κυβέρνησης δεν άκουγε.Τώρα λέει αυτά που έλεγες εσύ…
    Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι το πόσο μπροστά έβλεπες.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε την απολιγνιτοποιηση ? Ο ΑΗΣ Καρδιάς με ποια κυβέρνηση έκλεισε ? Φτάνει το δούλεμα Αδαμιδη .

    • O ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε συμμετοχή του λιγνίτη 17% στο ηλεκτρικό ισοζύγιο ακόμη και για το 2030, ενώ το 2021 ήταν μόλις 8,6% και ο Μητσοτάκης τα έκλεινε όλα από το 2025,σήμερα δε αναγκάζεται από την πραγματικότητα να τα υπολειτουργεί αφού διέλυσε κυριολεκτικά τη λιγνιτική παραγωγή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αγαπητέ Ανώνυμε!!

      • Όχι αγαπητε μου αυτή τα γνωστά ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ . Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Μητσοτάκης θα τα έκλεινε το 2025 και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2030. Επίσης να λάβουμε υπόψιν ποιες ήταν τότε οι τιμές του φυσικού και πόσο κόστιζε η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

  • Πρόεδρε μόνος σου το ανέβασες το θέμα και το έκανες πανελλήνιο ζήτημα. Μέχρι και ο Τσίπρας πείσθηκε και ακολούθησε τις θέσεις σου. Την υπόλοιπη αντιπολίτευση δεν την αφήνει ο εγωισμός της να το παραδεχθεί και να υιοθετήσει τις απόψεις σου. Δεν πειράζει. Ζυγίζονται και μετριώνται όλοι. Τα υπόλοιπα στην κάλπη.

  • ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΛΙ..ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΛΕΝΕ ΟΠΟΙΑ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥς ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς..ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ..ΕΒΑ ΚΟΜΜΑ ΒΟΘΡΟς..ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑς Ο ΑΔΑΜΙΔΗς?ΚΛΑΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟς..Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΝΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟς ΣΑς..ΚΛΑΨΕ..

    • Κάπου εδώ να σε πληροφορήσω ότι στο πληκτρολόγιο υπάρχει και κεφαλαίο σου (Σ). Αν ψάξεις λίγο θα το βρεις. Εντάξει, αν και δεξιός, δεν μπορεί να είσαι τόσο μπούφος. Τι; Όχι;

    • Μεγαλυτερος βοθρος απ το κομμα της α(χ)ριστειας με τον εθνικο τουριστα με τα 40 ακινητα που παριστανει τον πρωθυπουργο δεν ειναι κανενας αλλος. Οσον αφορα για το ποιος θα κλαψει πικρα και με μαυρο δακρυ κιολας κανε υπομονη ντε….σε λιγους μηνες θα σου χρειαστουν τα χαρτομαντηλακια zewasoft , εκει να δεις κλαματα και οδυρμους
      γιατι 3 χρονια τωρα χαρις εσας κλαιει ολη η κοινωνια.

        • Ξυπνα…κανεις δεν σας θελει πλεον μονο εσυ και μερικοι σανοφαγοι βολεμενοι ονειρευεστε επανεκλογη του κηφηνα της Παρνηθας. Οι μερες αφθονιας τελειωνουν..!!!

      • το καλτσον..να μην σκεισετε το καλτσον δουλευταραδες ..ωευτες .ενας βοθρος κομμα ο μαζεψε ολους τους αμορφωτους τεμπεληδες της ελλαδος..αυτο ειστε.γιαυτο θα μεινετε απεξω παλι.και παλι.κοντα ειναι ολα..θα γελαει ο καθε πικραμενος.ενας βοθρος μεγαλος..τιποτα παραπανω..

  • Γιωρικαμ ας ό Πορτορας, στον Άης Πτολεμαΐδας ήσουν δίπλα στην Μπιρμπίλο επί ΠΑΣΟΚ που σταματούσε την λειτουργία τών μονάδων,καμαρωτος καμαρωτος στον Άης Καρδιάς επί ΣΥΡΙΖΑ ήσουν δίπλα στον Σκουρλέτη και τόν άλλο από την Κρήτη υπουργό και έκλεισαν όλες τίς μονάδες σύνολο στην περιοχή οκτώ μονάδες . Αυτά για την ιστορία, όσο για την τωρινή κυβέρνηση έκανε μέγα λάθος και έστω έτσι θά λειτουργήσουν για λίγα χρόνια ακόμα.Δυστυχως τό πολιτικό σύστημα τής περιοχής πρώτου και δεύτερου βαθμού και τό πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων, δυστυχώς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.