O οργανισμός νεολαίας “GO Alive” διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στην πόλη της Κοζάνης (23-25 Σεπτεμβρίου 2022),  στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 και αναζητά εθελοντές

15 Ιουλίου 2022
13:55
Κανένα σχόλιο

O οργανισμός νεολαίας “GO Alive” διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στην πόλη της Κοζάνης (23-25 Σεπτεμβρίου 2022),  στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 και αναζητά εθελοντές.

-Είσαι νέος ή νέα από την πόλη της Κοζάνης ή ζεις σ’ αυτή;

-Σου αρέσει ο εθελοντισμός;

-Θέλεις να λάβεις μέρος και να μας βοηθήσεις στην προετοιμασία και τη σωστή διεξαγωγή του  “Kozani Youth Fest 2022” τον ερχόμενο Σεπτέμβριο;

 

📝Οι δηλώσεις μόλις άνοιξαν! Στη φόρμα συμμετοχής θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για τις ομάδες που θα συντονίσουν την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ νεολαίας.

 

➡️Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή:  https://forms.gle/baUGJwuLhfD91E3w8

🔚Υποβολή αιτήσεων έως την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 23:59.

✅Διεκδίκησε μια θέση στην οργανωτική ομάδα και γίνε μέρος μιας αξέχαστης εμπειρίας που θα πραγματοποιηθεί στην πολη μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.