Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω δημόσια τη Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας και ιδιαίτερα την Διευθύντρια Σοφία Μπέση καθώς επίσης την Υποδιευθύντρια, Ευρυδίκη Σαββουλίδου και τον Διοικητικό υπάλληλο Ιωάννη Μαρτινάκη για την άριστη υποστήριξή τους ως προς την Ειδικότητα Συνοδός Βουνού, κατά τα έτη 2020-2022.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι σπουδαστές ανέλαβαν να υλοποιήσουν ως εργασία τη χαρτογράφηση μονοπατιών και πεζοπορικών διαδρομών του όρους Βερμίου, η οποία ολοκληρώθηκε με το πέρας των σπουδών. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και από τη χαρτογραφική και εκδοτική εταιρεία «Ανάβαση», θα παρουσιαστεί σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα από το ΙΕΚ ο χάρτης με τις πεζοπορικές διαδρομές καθώς και πλήρες οπτικοακουστικό υλικό (έκθεση φωτογραφίας) από όλες τις διαδρομές της Ελλάδας τις οποίες επισκέφθηκαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η ειδικότητα Συνοδός Βουνού είναι ιδιαιτέρως πολύπλοκη και απαιτητική. Παρόλα αυτά, η ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών πραγματοποιήθηκε με άριστο συντονισμό από όλες τις πλευρές (Εκπαιδευτών, Σπουδαστών, Διεύθυνσης) και σε κάθε περίπτωση η ουσιαστική στήριξη, η κατανόηση και η υποδειγματική οργάνωση της Διεύθυνσης σε όλα τα ζητήματα ήταν καθοριστική για την τεράστια επιτυχία που είχε το εν λόγω πρόγραμμα.

Ήταν μεγάλη η χαρά και η τιμή που πραγματοποιήθηκε όλο αυτό στη Δυτική Μακεδονία. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Με τιμή

Η Εκπαιδεύτρια Κουσιπέτκου Φανή