«Tο Πανηγύρι του Καλοκαιριού» αποτελεί πλέον θεσμό για τον Σύλλογο Κόζιανη

19 Ιουλίου 2022
11:44
Κανένα σχόλιο

 

Άλλος ένας στόχος όπως « το Πανηγύρι του Καλοκαιριού», που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κόζιανη εδώ και κάποια χρόνια, έγινε πραγματικότητα και θα αποτελέσει θεσμός πλέον, μεταξύ των άλλων, για τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Κοζάνης «Η Κόζιανη».

Το όραμα της διοίκησης ήταν να δημιουργήσει μία καλοκαιρινή εκδήλωση-πρόταση για όσους τους αρέσει η παραδοσιακή μουσική και ο χορός.

Η εκδήλωση αυτή θέλαμε να έχει την μορφή και τα χαρακτηριστικά του πανηγυριού και ο χώρος να μας παραπέμπει σε εκκλησιαστικό πανηγύρι, αναδεικνύοντας μία εκκλησία και εξωραΐζοντας τον περιβάλλον χώρο της. Στην προκειμένη περίπτωση το εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους στην Κοζάνη.

Ο στόχος αυτός επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία προχτές την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 και απρόσμενα καλά, παρά τις αστοχίες λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης.

Το γεγονός ότι ο Σύλλογος  μας ανέδειξε το εν λόγω ξωκκλήσι στο ευρύ κοινό αποτελεί χαρά για την επίτευξη ενός ακόμα κοινωνικού-πολιτιστικού στόχου.

Υποχρέωσή μας όμως, είναι να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε την Διαχειριστική Επιτροπή του Εξωκκλησιού του Αγίου Χαραλάμπους και ιδιαίτερα τον εφημέριο Πατέρα Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο, όλους τους ανθρώπους των πολιτιστικών συλλόγων και όλους του φίλους και τα μέλη του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστούμε τους εξαίσιους μουσικούς της ορχήστρας « Χάλκινη Πανδαισία» και τους υπέροχους τραγουδιστές Παπαδήμο Στέλιο και Βούλα Παππά με μεγάλο μερίδιο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που είναι πάντα δίπλα μας καθώς επίσης και στο Catering Αλλοτινό για την άψογη συνεργασία.

Τέλος να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου , με την υπόσχεση ότι «κάθε χρόνο και καλύτερα»

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.