Τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, οι εταιρείες INTERACTIVE & ACTA & το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του ΣΕΒ (ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ), διοργάνωσαν την ημερίδα με θέμα «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΠΕΘΑ»,

19 Ιουλίου 2022
16:17
Κανένα σχόλιο

Τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, οι εταιρείες INTERACTIVE & ACTA & το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του ΣΕΒ (ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ), διοργάνωσαν την ημερίδα με θέμα «Δράσεις ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων για το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΠΕΘΑ», στο συνεδριακό κέντρο «Ergon Showground Event Hall» στο πολυχώρο Τσαλαπάτα στη πόλη του Βόλου.

Η ημερίδα αφορούσε στην ενημέρωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει την εκπαίδευση και πιστοποίηση 465 υπαλλήλων, τεχνικών και τεχνολογικών ειδικοτήτων. Αποτέλεσε τη συνέχεια των διενεργηθεισών ημερίδων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Πάτρα, καθόσον η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα γίνει σε πέντε πόλεις και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα και Χανιά., ενώ μετά την ολοκλήρωση θα παρασχεθεί πιστοποίηση στους εκπαιδευόμενους κατόπιν εξετάσεων, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου. Παρόντες στην ημερίδα ήταν η Διευθύντρια Διοικητικής Υποστήριξης, Πολιτικού Προσωπικού ΥΕΘΑ, κ. Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, οι κύριοι Διοικητές και Διευθυντές των μονάδων και εργοστασίων της περιοχής, ο Εκπρόσωπος ΠΟΕ / ΥΕΘΑ, κος. Αθανάσιος Κονιδάς, ο εκπρόσωπος της ΠΟΤΚΕ ΥΕΘΑ Σταύρος Ζάχος και εκπρόσωποι διευθύνσεων του Πολιτικού Προσωπικού, του Υπουργείου και πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΕΘΑ.

Την ημερίδα συντόνισε ο κος Νίκος Ηλιόπουλος, μέλος της ομάδας έργου του ΥΕΘΑ / ΔΔΥΠΠ.

Ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA και εκπρόσωπος της Αναδόχου Ένωσης, μίλησε στην ημερίδα για τη σημαντικότητα του έργου της εκπαίδευσης/ επιμόρφωσης των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ σε εξειδικευμένα τεχνικά αντικείμενα με στόχο την ανανέωση, την επικαιροποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, από τρεις εταιρείες και τους υπεργολάβους τους, με κυρίαρχη θέση στην αγορά και  με πολυετή εμπειρία και αναγνώριση στον τομέα της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.