kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Με το “ενάμιση πόδι” στην Προεδρία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ο Ε. Σημανδράκος

20 Ιουλίου 2022
19:54

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, με το “ενάμιση πόδι” για την  Προεδρία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. βρίσκεται ο Ε. Σημανδράκος ο οποίος είχε διεκδικήσει τη συγκεκριμένη θέση, καταθέτοντας σχετική αίτηση τον περασμένο Ιούλη, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το kozan.gr. Τα αποτελέσματα του πίνακα του ΑΣΕΠ, που είχε ανακοινωθεί τον έφερνε στην 2η θέση μεταξύ τριών προσώπων με την τότε σχετική ανακοίνωση ν’ αναφέρει πως ο πίνακας εστάλη στον εποπτεύοντα Υπουργό, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 21 του Ν. 4735/2020 (Α’ 197). Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη διάταξη: Με απόφαση του οικείου Υπουργού ή με κοινή απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών ή με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου κατά περίπτωση, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, επιλέγεται και διορίζεται ένας εκ των τριών υποψηφίων της παρ. 5.” Η πολιτική απόφαση φαίνεται πως έχει παρθεί και μεταξύ των τριών φέρεται να προκρίνεται, για το πόστο του Προέδρου., εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ε. Σημανδράκος, με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται λίαν προσεχώς. Στην περίπτωση που οριστεί Πρόεδρος αναμένεται να παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας αλλά και δημοτικός σύμβουλος.

Η Χύτρα

22 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.