Η Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαϊδας, θα προβάλει Ταινίες Μικρού Μήκους από το 7ο Διεθνή Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας, που ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ στην πόλη μας – Στο πάρκο “ΚΙΒΩΤΟΣ” (εκτάκτων αναγκών) Πτολεμαϊδας, την Τετ. 27 Ιουλίου

22 Ιουλίου 2022
00:09

Η Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαϊδας, θα προβάλει Ταινίες Μικρού Μήκους από το 7ο Διεθνή Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας που ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ στην πόλη μας.

Ένα νέο φεστιβάλ της περιοχής μας, με διεθνείς βραβευμένες ταινίες, η θεματολογία τους είναι γύρω από τον έρωτα, το παιδί, το μέλλον και το κωμικό.

Στο πάρκο “ΚΙΒΩΤΟΣ” (εκτάκτων αναγκών) Πτολεμαϊδας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 στις 21:00 Ελεύθερη είσοδος.

Σας περιμένουμε όλες κι όλους σε μια καλοκαιρινή έναστρη παρέα!

Με εκτίμηση
το Δ. Σ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.