Βγήκαν τα αποτελέσματα για το Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή – Ο πίνακας για τη Δυτική Μακεδονία

22 Ιουλίου 2022
00:23
Κανένα σχόλιο

Βγήκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα για το Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή. Συγκεκριμένα βγήκε η υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα. Η υπουργική απόφαση αφορά: «Την έγκριση των πινάκων προσωρινών αποτελεσμάτων υποβολής αιτήσεων του προγράμματος Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020», όπως αυτοί αναρτώνται στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://allazosyskevi.gov.gr.»

Η πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων έχει κλείσει από τις από τις 8 Ιουλίου, μετά από μια ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε και μέχρι τις 11 Ιουλίου παρέμενε ανοιχτή μόνο για διορθώσεις.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα του allazosyskevi.gov.gr η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων είναι επτά ημέρες μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων. Η καταληκτική ημερομηνία αγορών είναι η 16η Σεπτεμβρίου 2022 και η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης συσκευής προς ανακύκλωση είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2022.

 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τον πίνακα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.