Νέος συντονιστής και νέα αναπληρώτρια συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π.Ε Κοζάνης – Ποιοι αναλαμβάνουν

22 Ιουλίου 2022
15:51

Νέος συντονιστής και νέα αναπληρώτρια συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π.Ε Κοζάνης.

Με την παραίτηση του Κώστα Πασσαλίδη και του Σωκράτη Βατάλη , καθήκοντα συντονιστή Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Π.Ε Κοζάνης αναλαμβάνει, μετά από εσωκομματική διαδικασία, ο Μάνος Γαβριηλίδης με αναπληρώτριας της Άννα Τζελαπτσή.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε Κοζάνης.

9 σχόλια

    • Καντε εκλογες τοτε να δεις ποιοτ το εχει χαμενο
      μην τις αναβαλετε διαρκως αφου τα εχετε κανει ολο τοσο τελεια αντε να σας δουμε

      • Ποιος σου είπε ότι ψηφίζω ΝΔ; Σου φαίνεται αδιανόητο να μην υποστηρίζω κανένα κόμμα, από αυτά που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα; Έτσι όμως έχετε μάθει, τρέχετε πίσω από κόμματα και πολιτικούς ζητώντας ρουσφέτια. Είναι να σας λυπάται κανείς.

          • Τάκη , πάρε το απόφαση , η ψευτοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναβγεί ποτέ στη εξουσία .

          • Άλλο ανεξάρτητος, άλλο απέχω Τακούλη. Πριν σχολιάσεις βάλτο να δουλέψει το ρημάδι. Ποτέ δεν απείχα, πάντα ψήφιζα, η αποχή του κόσμου βολεύει μια χαρά το σύστημα. Αυτά Τακούλη προς το παρών. Και μην ξεχνάς, να το χρησιμοποιείς και λίγο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.