Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΕΘΕΑ στο Σύλλογο “Σταγόνα Ελπίδας”

22 Ιουλίου 2022
14:10

Παρασκευή 22 Ιουλίου και το γραφείο μας γέμισε αισιοδοξία από την επίσκεψη του κλιμακίου του ΚΕΘΕΑ.

Συνάντηση  για συνεργασία με υπέροχους Ανθρώπους για το έργο που προσφέρουν είχαμε σήμερα και δεσμευτήκαμε μαζί να προχωρήσουμε αφού έχουμε κοινό στόχο την Εθελοντική προσφορά στον Άνθρωπο.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε τις ενημερώσεις με απώτερο σκοπό την Εθελοντική προσφορά.

3 σχόλια

  • Στην Κοζάνη υπάρχουν Άνθρωποι που νοιάζονται για τις ανάγκες των ανθρώπων και στην Ακρινή την ίδια στιγμή γεμίζουν με ψεύτικα λόγια τους ανθρώπους που έμειναν πίσω.
    Μπράβο στον Σύλλογο Αιμοδοτών,
    Ντροπή για τους παράγοντες τους ΨΕΥΤΕΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.