Επιστολή των τεσσάρων επικεφαλής παρατάξεων του Δ.Σ. Βοΐου προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου: “Σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος της ευθύνης και του καθήκοντός σας ως θεματοφύλακας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου”

29 Ιουλίου 2022
13:45

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ ΠΡΟΣ κα ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  • ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ
  • ΓΚΕΡΕΧΤΕΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
  • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Σιάτιστα, 29.07.2022

Κυρία Πρόεδρε,

Σχετικά με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμ. 123/21.07.2022 με θέμα: Έγκριση Πινάκων Προσωπικού Β1.1 και Β1.2 για την υλοποίηση του έργου «Λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου» και την με αριθμ. 109/07.07.2022 με θέμα: Έγκριση Πίνακα Προσωπικού της Δομής Ασυνόδευτων Ανηλίκων στον Πεντάλοφο.

Τα κείμενα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι όπως περιγράφονται και παρουσιάζονται από εσάς, δεν ξεκαθαρίζουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει με ψήφους 11 έναντι 7 την πολιτική απόφαση – πρόθεση της πλειοψηφίας του σώματος να συμπεριληφθούν στους πίνακες και στις κενές θέσεις οι εργαζόμενοι που αρνήθηκαν να υπογράψουν τίτλους κτήσης και δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, εργαζόμενοι με πάνω από 2 χρόνια εμπειρία, τεχνογνωσία, που δούλευαν στη δομή του Πενταλόφου.

Κυρία Πρόεδρε,

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να συμπεριληφθούν οι παραπάνω εργαζόμενοι στους πίνακες μαζί με τις ειδικότητές τους.

Οφείλετε από το νόμο να υλοποιήσετε την απόφαση της πλειοψηφίας του σώματος, άλλως νομιμοποιούμαστε να πούμε ότι παραποιείτε την απόφαση, την πρόθεση και το σκεπτικό των 11 συμβούλων της πλειοψηφίας.

Παρά ταύτα, εσείς επιμένετε να μην συμπεριλαμβάνετε τους εργαζόμενους που θέλουν να δουλέψουν, αναφέροντας αόριστα ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1.Κοσμίδης Δ., 2. Ζήκος Κ., 3. Τσαρτσαμπαλίδης Γ., 4. Γκερεχτές Λ., 5. Πολύζος Χ., 6. Ρομπόλας Ι., 7. Γιγαντίδης Ο., 8. Καραμπατζιάς Μ., 9. Λαμπρόπουλος Δ. 10. Τζακόπουλος Π.

Δήλωσαν ότι εμμένουν στην παρατήρησή τους κτλ.

Θεωρούμε ότι τα παραπάνω συνιστούν παραποίηση της απόφασης της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, της ξεκάθαρης θέσης των 10 συμβούλων που πλειοψήφησαν στις συγκεκριμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι που δεν υπέγραψαν τίτλους κτήσης.

Κυρία Πρόεδρε,

Είστε υποχρεωμένη να καταρτίσετε τον Πίνακα Β1.2 με τα ονοματεπώνυμα και τις ειδικότητες των εργαζομένων που δέχονται να επανέλθουν στη Δομή.

Σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος της ευθύνης και του καθήκοντός σας ως θεματοφύλακα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και βεβαίως σας ενημερώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες διεκδικώντας την αποκατάσταση της νομιμότητας των διαδικασιών που προβλέπονται από τον κώδικα και τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ένα σχόλιο

  • ε λοιπόν εσείς της λεγόμενης αυτοδιοίκησης είστε απερίγραπτοι.όλα καλά τα λέτε,ποιός θα πληρώσει τα αγγελούδια σας δεν μας λέτε.καλά οι αριστεροί ξέρουν ΄, τόσο δουλεύω τόσο πληρώνομαι…και μετά θα κάθεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.