Ο Διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, αλλά και τους απόφοιτους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Εξετάσεων, οι επιδόσεις τους υπήρξαν εξαιρετικές.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό μορίων με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν υψηλόβαθμες σχολές, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα όνειρά τους.

Για όσους μαθητές μας δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, ας μη σταθεί αυτό τροχοπέδη για τη μετέπειτα ζωή τους, αλλά αντίθετα να αποτελέσει κίνητρο για νέες προσπάθειες.

Ακόμη, αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών μας για την υπομονή, στήριξη και ενθάρρυνση των παιδιών τους στον δύσκολο αγώνα τους. Είμαστε σίγουροι ότι την ίδια ψυχική δύναμη και αντοχή θα επιδείξουν σε κάθε βήμα της ζωής τους.

Σας ευχόμαστε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας χωρίς να χάσετε τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό των νεανικών σας χρόνων.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!