kozan.gr: Παράταση θητείας του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ. Πε.) Μακεδονίας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη από τη λήξη αυτής (31-7-2022) ως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και διορισμού Διοικητή στην εν λόγω Υ. Πε.

30 Ιουλίου 2022
19:24

 

Παράταση θητείας του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ. Πε.) Μακεδονίας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη από τη λήξη αυτής (31-7-2022) ως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και διορισμού Διοικητή στην εν λόγω Υ. Πε..

 

6 σχόλια

  • Μακράν ο χειρότερος των υπόλοιπων ΥΠΕ-αρχών. Η αδυναμία συντονισμού εμφανέστατη. Τον ενδιέφερε μόνο η Θεσαλονίκη Η δε 3η ΥΠΕ αυτή με τα χειρότερα αποτελέσματα στον Covid.

  • Πως δεν εβαλαν τον αποστρατο του τσυριζα η τον Παρη η κανεναν τοξοβολο αρνητη φαγητου;μας εχουν συνηθισει σε κατι τετοια ,ετσι για να μην θυμωνουν και παρεξηγουνται οι συριζοπασοκοι……

  • Τρεις Γενικοί Γιατροί παραιτήθηκαν το τελευταίο εξάμηνο από την Κοζάνη και δεν τους καίγεται καρφί. Πλησιάζουν σε ανικανότητα το φοβερό δίδυμο Κίρκου Γαβριηλιδη επί Σφύριζα.

  • Αγαπητε Παναγιωτη μαλλον ζεις σε αλλον πλανητη. Επι ΣΥΡΙΖΑ εγιναν τοσα πραγματα στην πρωτοβαθμια υγεια, που δεν εγιναν απο ιδρυσης του νεοελληνικου κρατους.Δυστυχως ομως οι ανεπαρκεις συνδικαλιστες τους, κωφευουν.Οι πληροφοριες μιλουν για 13 φυγες γενικων γιατρων και οχι 3.Μαλλον παραπληροφορεις συνειδητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.