Γ. Αδαμίδης: “Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε τι σημαίνει απελευθέρωση της ενέργειας και ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού”

31 Ιουλίου 2022
12:30

Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε τι σημαίνει απελευθέρωση της ενέργειας και ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Απλησίαστα από αύριο τα σταθερά τιμολόγια ρεύματος. Πολλές φορές εύηχες λέξεις και εικόνες που ξεπηδούν μέσα από τη δημιουργική γραφή εξειδικευμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης είναι ικανές να την εντυπωσιάσουν και να την υπνωτίσουν δημιουργώντας επίπλαστα αισθήματα ασφάλειας και ευμάρειας που διαρκούν όμως ελάχιστα.
Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και η απελευθέρωση της ενέργειας υποτίθεται πως έγινε για να κερδίσει ο καταναλωτής χαμηλότερες τιμές και καλύτερες υπηρεσίες. Για να δούμε όμως ποια είναι σήμερα τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών που εξαγγέλθηκαν προεκλογικά με τυμπανοκρουσίες και διαφημίσθηκαν ως εναλλακτικές λύσεις στο δημόσιο χαρακτήρα της παραγωγής και της διανομής ενέργειας και αποδέσμευσης από την «απαρχαιωμένη» ιδιομορφία της κοινής ωφέλειας.
Από αύριο εφαρμόζεται το νέο σύστημα της ανακοίνωσης των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας από τους παρόχους και η ευθύνη επιλογής προμηθευτή ανά μήνα από τους καταναλωτές. Είναι τραγική η επιδείνωση των όρων σύναψης νέας σύμβασης.
Παράδειγμα: Περισσότερο από μισό εκατομμύριο νοικοκυριά (κάντε την αναγωγή σε αντίστοιχο πληθυσμό) έχουν αυτή τη στιγμή ενεργά συμβόλαια με τους παρόχους στα οποία το τιμολόγιο είναι σταθερό και η χρέωση είναι 0,10 €/KWh. Τα συμβόλαια αυτά ήταν διετούς διάρκειας και λήγουν τα περισσότερα τους επόμενους 4-5 μήνες. Το τιμολόγιο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αυξήθηκε αρχικά τον Νοέμβρη του 2021 σε 0,18€/KWh δηλαδή αύξηση κατά 80%. Στη συνέχεια τον Απρίλη του 2022 αυξήθηκε από 0,18€/KWh σε 0,245 €/KWh δηλαδή αύξηση κατά 36% και τώρα με τη λήξη του εκτινάσσετε στα 0,56 €/KWh δηλαδή αύξηση κατά 130%. Αυτό σημαίνει 5,5 φορές επάνω η χρέωση μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Δηλαδή ένας μηνιαίος λογαριασμός των 100 € με την λήξη του συμβολαίου το επόμενο διάστημα θα διαμορφωθεί στα 550 € περίπου.
Είναι φανερό πως οι πάροχοι σπρώχνουν τους καταναλωτές προς την κατεύθυνση των κυμαινόμενων τιμολογίων θεωρώντας δεδομένη και εσαεί την επιδότηση του κράτους. Και αυτό γίνεται γιατί θέλουν βρέξει χιονίσει να πληρώνονται την KWh πάνω από μισό ευρώ. Αλήθεια ποιος εγγυάται ότι η Κυβέρνηση θα μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα να επιδοτεί την αισχροκέρδεια των παρόχων από τον κρατικό κορβανά για να κρατήσει την τιμή της KWh στα 0,20 € καταβάλλοντας 1 έως 1,5 δις ευρώ μηνιαίως από τους φόρους που πληρώνουμε όλοι μας για να πλουτίζουν οι ελίτ που στηρίζουν την Κυβέρνηση;
Ταυτόχρονα οδηγεί τους καταναλωτές σε μια άνευ προηγουμένου μηνιαία τζογοποίηση της διαδικασίας επιλογής παρόχου και τιμολογίου καθώς είναι βέβαιο ότι γρήγορα θα περιέλθουν σε απόγνωση από την αδυναμία να ελέγξουν και να επιλέξουν σωστά ένα πρόγραμμα που θα τους συμφέρει μέσα από μια πληθώρα τιμολογίων που στην ουσία ελάχιστα θα διαφέρουν μεταξύ τους.
Τέλος το παραμύθι με την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής όπως ήταν φυσικό έκρυβε και έναν δράκο. Αυτόν των ανεξέλεγκτων ανατιμήσεων των τιμών του ρεύματος και της πλήρους ασυδοσίας της αγοράς.
Τώρα νομίζω καταλάβαμε όλοι μας για ποιο λόγο θέλανε να ιδιωτικοποιήσουν την παραγωγή και διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας και να προχωρήσουν στην βίαιη απολιγνιτοποίηση. Είναι ένας νομότυπος τρόπος για να κατευθύνουν τεράστια χρηματικά ποσά που βγαίνουν από την τσέπη όλων των Ελλήνων στις τσέπες των ολιγαρχών της χώρας.

48 σχόλια

  • Αφού για όλα σου φταίει ο Μητσοτάκης μπορείς να μας απαντήσεις γιατί το ίδιο και χειρότερο συμβαίνει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες που χρησιμοποιούν αέριο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας;

    • Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και την απάντηση θα την βρεις μόνο σου. Προϋπόθεση να βγάλεις τις μπλε παρωπιδες.

    • Αυτό εσένα σε βοηθάει να βρεις να πληρώσεις τα υπέρογκα ποσά ; όλοι οι γαλαζοαιματοι μάθατε τώρα : παντού γίνονται τα ίδια! Και λοιπόν;;;; έχεις να πληρώσεις; αν είσαι golden boy μπαρντον! Ομως μια σύνταξη δε φτάνει να δώσουμε τους λογαριασμούς κ μόνο. Πόσο μάλλον να ζήσουμε. Εκεί μας έφτασε ο Κουλης κ η Μαρεβα του αλλά όλοι δεν έχουμε off shores… Όλοι δεν καπηλευτηκαμε την Ελλαδιτσα θησαυριζοντας εις βάρος της.

    • Ξεκόλλα. Εμείς στην Ελλάδα δεν καίγαμε αέριο. Λιγνίτη καίγαμε. Αυτόν κατάργησε ο Μητσοτάκης. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      • Όταν τον κατήργησε ο Μητσοτάκης το φυσικό αέριο είχε πολύ χαμηλότερη τιμή από τον λιγνίτη . Σου θυμίζω ότι λόγω τον εκπομπών CO2 από την καύση του λιγνίτη πληρώναμε πρόστιμο στο χρηματιστήριο ρύπων της Ε.Ε.

    • Έχεις μεγάλο πρόβλημα!
      Προφανώς είσαι και εσύ από αυτούς που πλουτίζουν εις βάρος μας!
      Είσαι αναξιόπιστος, και οικονομικός δολοφόνος!!!

    • Γιατί είσαι καταρχήν ανώνυμος με τον λιγνίτη ποτέ δεν θα συνέβαινε αυτό είναι δικό .ας καύσιμο..αλλά το θέμα είναι μην σας θίξουμε την δεξιά σας..και σου απαντώ γιατί ειμαι ένας άνεργος οδηγός από το Αμύνταιο γιατί ο Κούλης ήθελε βίαια απολιγνιτο ποίηση

    • Oχι εσυ να μας πεις τετραπερατε και οσοι σκεφτονται σαν εσενα…που ειστε καθε μερα με το αφηγημα στο στομα ο Συριζα και ο Τσιπρας φταινε για ολα… γιατι ολη η Ευρωπη εκανε πισω και επιστρεφει ξανα στον λιγνιτη οταν ο δικος σας εσκιζε τα ιματια του και κοπανιοταν οτι θα τα κλεισει ολα μεχρι το 23 το πολυ.

      • Πλάκα κανείς ? Η Ευρώπη άρχισε να στρέφεται στην λύση του λιγνίτη απο όταν άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές του φυσικού αερίου πριν εννιά μήνες , όχι πάντως πριν τρία χρόνια που έκανε τις εξαγγελίες ο Μητσοτάκης για την απολιγνιτοποιηση . Να σόυ θυμίσω ότι ΕΕ είχε αποφασίσει εδώ και δέκα χρόνια για την δημιουργία του χρηματιστηρίου ρύπων και τα πρόστιμα που πλήρωναν οι χώρες μέλη όταν οι εκπομπές CO2 ξεπερνούσαν τα όρια των τιμών που είχαν επιβληθεί .Ουσιαστικά το χρηματιστήριο ρύπων έκανε την χρήση του λιγνίτη απογοητευτική , προ πολέμου φυσικά .Τώρα άλλαξαν τα πράγματα .

        • Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν αποφάσισε πρίν το 2025 απεμπλοκή από τον λιγνίτη όπως αποφάσισε χωρίς να το ανακοινώσει πρίν τις εκλογές
          Κάνω λάθος;
          Κανένας δεν άρχισε να σβήνει μονάδες χωρίς νε έχει αντικαταστήσει την ροή ενέργειας πρώτα, μόνο ο μιστερ μπιν.
          Κάνω λάθος;
          Κανείς δεν έδωσε την δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού και τον επόμενο μήνα είδαμε αύξηση στους λογαριασμούς τουλάχιστον 50%(ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).

          Η καταστροφή της περιοχής,η αυξημένοι λογαριασμοί και το ρίσκο να μείνουμε χωρίς ρεύμα έχει όνομα… Μητσοτάκης

          • Όταν τα αποφασισε όλα αυτά η τιμή του φυσικού αερίου ήταν πολύ χαμηλή . Επίσης στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε πλην Γερμανίας , Πολωνία ο λιγνίτης έχει χαμηλή συμμετοχή στο ενεργειακό τους μίγμα λογω ότι χρησιμοποιούν την πύρινη ενέργεια . Η ποιότητα του λιγνίτη που χρησιμοποιεί η Γερμανία είναι καλύτερη από του δικού μας με αποτέλεσμα να εκπέμπουν λιγότερους ρύπους συνεπώς να πληρώνουν λιγότερα πρόστιμα . Και το βασικότερο μην ξεχνάς την παράμετρο κλιματική αλλαγή .

  • Η πράσινη ενέργεια για την οποία ο Μητσοτάκης και τα τσιράκια του χύνουν κάθε λίγο κροκοδείλια δάκρυα, ο τερματισμός της οικονομικής εξαθλίωσης ενός μεγάλου κομματιού της κοινωνίας λόγω του ενεργειακού πληθωρισμού, η αναγνώριση της προσφοράς των λιγνιτών στην παραγωγή φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας ποτέ δεν ήταν όχι απλά προτεραιότητά του αλλά ούτε καν εναλλακτική επιλογή του.
    Εκλογέεεεεες χθες.

  • Όλα τα άσχετα πρόβατα έλεγαν, να γίνουν ιδιωτικές εταιρείες για το ρεύμα, για να πέσει η τιμή, όπως το τηλέφωνο. Λες και μιλάμε για το ίδιο πράγμα… Άσε που δεν έπεσαν και οι τιμές στην τηλεφωνία. Την πιο ακριβή έχουμε σε σχέση με άλλες χώρες και ένα από τα πιο δυνατά καρτέλ.

  • ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ ΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΘΕΙ Η ΔΕΗ? ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΤΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΕΙΔΩΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ 14 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ[ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ] ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!

    • Μπορεί να τρώγαν και να έπιναν αλλά εμείς πληρώναμε 100€ το δίμηνο ΔΕΗ!
      Τώρα που τρώνε οι αχόρταγοι πληρώνουμε περισσότερα από 100€ το μήνα, πρόσεξε το μήνα δηλαδή το δίμηνο 200-250€
      Καληνύχτα ασχετε!!!

      • ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.

    • Άντε και τα βάλαμε πάλι με τους συνδικαλιστές γιατί όταν έκλεισαν τον διακόπτη βρίζαμε, όταν δεν έκαναν τίποτα βρίζαμε, όταν έσκαγαν λάστιχα βρίζαμε, όταν μπαίνουν σε ανώτερες θέσεις και μιλούν κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ πάλι βρίζουμε.

      Το αποτέλεσμα είναι: Η σημερινή κυβέρνηση να έχει ανεβάσει την τιμή του ρεύματος απίστευτα(δεν ξέρω και εγώ πόσο),να υπάρχει ο φόβος τον χειμώνα να μην αντέξει το σύστημα και μετά απο 50-60 χρόνια να έχουμε διακοπές προγραμματισμένες ή μη και να κάνουμε με εντολή του παράξενου που ψηφίσατε για πρωθυπουργό απο μόνοι μας απολιγνιτοποιηση 20 χρόνια νωρίτερα απο τα dead lines(τα αποτελέσματα τα ζούμε ήδη).

      Ένας είναι ο υπεύθυνος του προβλήματος και της εκκένωσης της περιοχής από νέους ανθρώπους,ο Μητσοτάκης και μην ψάχνετε αλλού για ευθύνες.

    • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ .ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

  • Οι δεξιοί ενοχλούνται μόνο με αριστερή κυβέρνηση και δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν συνδικαλιστές. Παραδόξως δεν ενοχλούνται όταν πληρώνουν το ρεύμα σε πενταπλάσια τιμή…. Άβυσσος η ψυχή τους

    • Μόνο στην Ελλάδα πληρώνουμε πενταπλάσιο ? Που παρεπιπτόντως δεν είναι πενταπλάσιο . Βγάλε τις κομματικές σου παρωπίδες και δες τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη .Το να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα είναι πάγια τακτικής της ΣΥΡΙΖΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αλλά δυστυχώς για εσάς μια φορά την πατήσαμε και σας βγάλαμε στην εξουσία με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα .

  • Τόσα χρόνια συνδικαλιστής δεν αισθάνεσαι για τίποτα υπεύθυνος. Ο κόσμος δεν σας γουστάρει. Να μιλήσουν οι εργολαβικοι που για 500 λουζονται στην τέφρα. Μαύρο❌

  • Ξέχασες προφανώς Αδαμίδη ότι ήσουν ένθερμος υποστηρικτής τής μετοχοποιημένης ΔΕΗ με τον Βενιζέλο 1999 (Αλλά τότε ήσουν Πασόκ), την υποστήριξη σου για την τριχοτόμηση της ΔΕΗ με την Μπιρμπίλη άλλά και τότε ( ήσουν Πασόκ), το κλείσιμο της μονάδας ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 1 πάλι με Μπιρπίλη αλλά και τότε(ήσουν Πασόκ) και μάλιστα Κουκουλοπουλικός!!!
    Τώρα τι έρχεσαι να μας πείς ποιός φταίει για την μετοχοποίηση της ΔΕΗ;
    Κοίταξε να δεις το πρόσωπο σου στον καθρέφτη!!!

    • Πολύ καλά τα λες .
      Σύμφωνα με έρευνες όλοι αυτοί πάσχουν από επιλεκτική μνήμη: είναι μια σύγχρονη ασθένεια που συνήθως εμφανίζετε στους πολιτικούς και σε αυτούς που έχουν ανώτερες θέσεις , δεν παραδέχονται ποτέ ότι κάνανε λάθος και επιμένουν ότι φταιν οι προηγούμενοι “ ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο φάρμακο μέχρι και σήμερα “. Η έρευνα συνεχίζετε ……..

  • Είσαι ο τελευταίος πρόεδρος γενοπ που θα κλείσει και την πόρτα , εγωπαθης ναρκισσιστης άτολμος ….άντε στο καλό και καλή σύνταξη

    • ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 65 ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ . ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΥΤΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ [ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ].

  • αδαμιδη καλα τα λες,μονο που ξεχνας να αναφερεις οτι το κομμα που θα κατεβεις μαζι του στις εκλογες λεει τα ιδια με αλλα λογια.δηλαδη οχι στην βιαιη απολιγνιτοποιηση αλλα ναι στην απολιγνιτιποιηση να κλεισουν δηλαδη ολα οχι το 23 αλλα το 2025

  • ετρωγες επινες τζαμπα με 10 μισθους αδαμιδη.και τωρα ειδες οτι ειναι καιρος να φας αλλουθ και να κανεισ τα ρεζιλικια σου αλλου..σανβουλευτης σε ποιο κομμα αραγε?εκειπου ανθιζουν ιδιοι σαν εσενα..με τον τσιπρα..αναλφαβητοι..και δεν δουλεψαν ποτε κανενας.θα ερθουν οι εκλογες και θα δεισ εσυ και οι ομοιοι σου ..περιμενε..εσυ νυνεχισε να κανεισ τον παταρουλη..ξερεισ πως..τοσα χρονια κοροιδευες..

    • Ας έτρωγε και έπινε με 15 μισθούς…..εμείς πάντως ρεύμα δεν πληρώναμε 800 ευρώ και 1000 ευρώ…..όλα τα μπλε λαμογια μας πίνουν το αίμα και εσυ κόλλησες με τους μισθούς του αδαμιδη…

  • Λύσσαξαν τα μπλε ζαγάρια με τον Αδαμίδη. Ξαμολύθηκαν όλα τα φερέφωνα των γαλάζιων βουλευτικών γραφείων να τον βρίζουν και να τον χλευάζουν όλη τη μέρα. Πρέπει να σας πονάει πολύ ρε παιδιά γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτός θα σας ρίξει. Δεν πειράζει θα το συνηθίσετε και θα το χωνέψετε άμα κάτσετε για καμμιά δεκαετία στην αντιπολίτευση.

    • Την ειχε αποτελειωσει πολλα χρονια πριν το Μητσοτακεικο οπως και τωρα , και ολη η ΝΔ με τα θαλασσοδανεια
      αστο δεν περναει η νουδουλικη προπαγανδα σας
      ευτυχως για μας και δυστυχως για σας θυμομαστε πολυ καλα τι φαγοποτια εχετε κανει και απο την ΔΕΗ οπως και απο αλλου.

  • Τον Μητσοτάκη,τον έριξε προ πολλού ο Αδαμιδης,στις εκλογές θα τον αποτελειώσει κι ο λαος!
    Στην τηλεόραση τον καταξεφτιλιζει,κάθε βδομάδα και ειδικά στον Καψαμπελη!

    • Αυτά που γράφεις μόνο στα όνειρα σου μπορούν να συμβούν , για αυτό μην αλλάξεις πλευρό και χαλάσεις το όνειρο σου.

  • Η Αλήθεια όπου ιδιωτικοποιήθηκε ενέργεια νερό τα τιμολόγια αυξήθηκαν σε όλο τον πλανήτη
    Ξέρετε κανένα που επενδύει για την ψυχή της μάνας του και όχι με γνώμωνα το κέρδος
    Όμως για τα Γκόλντεν Μπόις της επιχείρησης που η ημερήσια αμοιβή τους φτάνει σχεδόν 1000 ευρώ την ημέρα με υπηρεσιακά πολυτελείας που τότε στον ύπνο τους δεν θα έβλεπαν
    Αλλά όταν έχουμε πυρκαγιές και χιόνια και οι συμπολίτες μας υποφέρουν και οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινή μάχη για αποκατάσταση του ηλεκτρικού άφαντοι που είναι ο σχεδιασμός τους μόνο αναθέσεις ξέρουν να δίνουν σε ημετέρους με το κάτι τις
    Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση όσο για τον πρωθυπουργό υπέρμαχο της απολιγνητοποίησης θα λογοδοτήσει στην ώρα του η κάλπη
    Εάν ο Νομος Κοζάνης και η Δυτική Μακεδονία δεν στείλει το μήνυμα άξιοι της τύχης μας
    Να δούμε τα αποτελέσματα της απογραφής της επόμενης δεκαετίας μπάς και ξυπνήσουμε

  • Τι να μας πει ο κύριος Αδαμίδης, ότι αυτοί που είναι τώρα κάνουν μόνο λάθος πράγματα και οι προηγούμενοι μόνο σωστά πράγματα.
    Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την δική σας αυτοκριτική γιατί και εσείς έχετε κάνει λάθη “μόνιμος συνδικαλιστής αρκετά χρόνια τώρα” που τόσα χρόνια δεν αντιδράσατε σοβαρά με όσο γίνονταν στην περιοχή , γιατί δεν ξεκίνησε τώρα τα τελευταία χρόνια η απαξίωση της επιχείρησης στην περιοχή αλλά έχει εδώ πολλά χρόνια που ήσασταν και μόνιμος συνδικαλιστής . Το ερώτημα είναι, αφού τόσα χρόνια δεν καταφέρατε τίποτα σοβαρό για την περιοχή , μήπως είστε ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για τα καθήκοντα σας .
    Και κάτι τελευταίο, κακός μπορεί κάποιος που παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζομένων να υποστηρίζει κόμματα και όχι τους συναδέρφους που τον επέλεξαν και των ανέδειξαν για να παλέψει για τα συμφέροντα τους και την περιοχή .
    Αυτό κάνεις όταν θες να κατέβεις υποψήφιος με κάποιο κόμμα πάντα οι άλλοι φταίνε.

  • ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛςΕΣ ΤΟΥ Κ@@@Υ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    • Μπράβο !!! Βρήκες την απάντηση στο ερώτημα ποιός φταίει που η Δυτική Μακεδονία σε λίγο θα γίνει Σαχάρα. Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ φταίνε. Αλλίμονο, γιατί αν δεν φταίγανε αυτοί γιατί τότε θα έπρεπε να φταίει ο μίστερ Μπίν και οι κολλητοί του. Ετοιμάσου. Έρχεται μεγάλο σοκ. Θα τα δεις όλα.

  • Τόσο πολύ αγαπάς τον λιγνίτη αν είναι να γυρίσουμε και τα τρένα ατμοκίνητα Κοιτάξτε πού πάει το μέλλον και αφήστε το παρελθόν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.