kozan.gr: Τροχαίο δυστύχημα στην Πτολεμαίδα – Αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με ποδήλατο στην είσοδο της πόλης (από Κοζάνη) – Νεκρός ο ηλικιωμένος ποδηλάτης (Φωτογραφίες από το σημείο)

31 Ιουλίου 2022
13:11

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Πτολεμαίδα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 31/7, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο, στην είσοδο της πόλης από Κοζάνη (κοντά στο πρατήριο της Shell – 26οχλ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Φλώρινας) συγκρούσθηκε με ποδήλατο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου ποδηλάτη. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαίδας.

kozan.gr

 

6 σχόλια

  • Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλά δεν έχω δει αυτοκίνητο να πάει με το όριο ταχύτητας. Για να προλάβω. Οδηγός είμαι.

  • Και εγώ δεν ξέρω ποιος φταίει αλλά γνωρίζω τον οδηγό ξέρω ότι δεν είναι άνθρωπος που τρέχει.
    Επίσης από πρωσοπικη μου εμπειρία οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας ειδικά στην πόλη μας δεν δίνουν και ιδιετερη βάση στην προσοχή.
    Κρίμα και για τους δύο και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

    • Η άποψη ότι δεν τρέχει θα φανεί στην αυτοψία. Επίσης ο συγκεκριμένος ποδηλάτης μπορεί να ήταν μεγαλύτερης ηλικίας αλλά τα είχε τετρακόσια , διαχειριζόταν χρήματα και ηταν ενεργητικός. Ας περιμενουμε λοιπόν την πραγματογνωμοσύνη και μετά να σχολιαζουμε

  • Για τη Νότια είσοδο-έξοδο της Πτολεμαΐδας, δαπανήθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Αν δεν κάνω λάθος 5.
    Η μόνη διάβαση πεζών που υπάρχει βρίσκεται μπροστά από το δημαρχείο όπου υπάρχουν και φωτεινοί σηματοδότες.
    Στην επόμενη διασταύρωση, Δήμητρας και 25ης Μαρτίου δεν υπάρχει διάβαση πεζών, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά σχολεία κοντά, αλλά και όσοι πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται εκεί, θα πρέπει να περάσουν μια κεντρική οδό ρισκάροντας τη ζωή τους.

    • Αυτά τα πολύ σωστά που γράφεις πατριώτη και έχεις απόλυτο δίκαιο, καλό είναι να τα διαβάσει η πρώην Δήμαρχος και νυν Βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου. Είναι ντροπή της που δεν πρόβλεψε στο τεράστιο αυτό έργο να υπάρχουν διαβάσεις πεζών με φωτεινούς σηματοδότες, είναι και πολιτικός μηχανικός μαύρος λύκος να την φάει, αλλά τι την νοιάζει, κορόιδεψε τόσες φορές τον λαό μέχρι που πέτυχε να γίνει και μέλος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.