kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Υπέβαλε αίτηση παραίτησης – Επιβεβαίωση της στήλης (Αποκλειστικό)

3 Αυγούστου 2022
13:51

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ότι επίκειται αλλαγή στην κεφαλή του νοσοκομείου Κοζάνης (δείτε εδώ), αίτηση παραίτησης από το πόστο του διοικητή του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, υπέβαλε ο Σ. Γκάνατσιος. Αφού περαίωσε μια σειρά από στόχους που είχε θέσει όπως π.χ. νέα πτέρυγα, δημιουργία ΜΕΘ, αναδιαμόρφωση παλαιού κτηρίου, προσλήψεις περισσότερων των 100 ατόμων (επιπλέον) νοσηλευτικού προσωπικού, 15 μονίμων ιατρών, προμήθεια ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού 7 εκ. ευρώ. κ.α., επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας. Απομένει η αντίδραση του Υπουργείου Υγείας το οποίο φαίνεται πως έχει δρομολογήσει μια σειρά από αποφάσεις, που θα εκτελεστούν λίαν προσεχώς.

Η Χύτρα

56 σχόλια

  • ο Γκανατσιος Ετοιμάζεται για Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης.Ετοιμάζει Ψηφοδέλτιο.Μπράβο στο Κοζαν το Μόνο Εγκυρο και ΑΛηθινό site. οι άλλοι λένε όλο ψέμματα και Ανοησίες.
    Στέλιος.

    • Για πρύτανης θα πάει. Θα πάρει τις ψήφους των καθηγητών του πρώην ΤΕΙ ου είναι περισσότεροι από τους καθηγητές του πρώην Πανεπιστημίου οι οποίοι βέβαια είναι πολύ αξιολογοτεροι

  • Γκανάτσιο είσαι Δύναμη Κατέβα Για Δήμαρχος Κοζάνης και πάρτους όλους μαζί σου….η Επιτυχία σου είναι μεγάλη στο Νοσοκομείο να ξέρεις Φίλε…Αυτη θα χάσουν.

  • Καλή τύχη Στέργιο. Συγχαρητήρια στο kozan και στον Λάζαρο που φροντίζουν για την υπερπληροφορηση μας.

  • Δεν νομίζω ότι έχει καμία τυχή στο Πανεπίστημιο να εκλεγεί σαν πρύτανης.

    Το κλίμα στο Πανεπιστήμιο έχει αλλάξει λογω πολλών νέων μελών ΔΕΠ και λοιπού προσωπικού που δύσκολα θα ψηφίσουν κάποιον για Πρύτανη με βιογραφικό 10 δημοσίευσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

    Στο Νοσοκομείο πήγε επειδή ήταν προηγουμένως ο Χιωτίδης και ήταν και επιτυχημένος.

    Στον απολογισμό του καλό είναι να μας πεί ο Γκανατσίος τη συνολική δυναμικότητα σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό και όχι μόνο τις νέες προσλήψεις που ήταν ασήμαντες σε σχέση με τις αποχωρήσεις.

  • Αν οι ανόητες επεκτάσεις του Μαματσειου Νοσοκομείου θεωρούνται επιτυχία……..κι όχι με τα ίδια χρήματα να γίνει ένα νέο μεγάλο Σύγχρονο Νοσοκομείο έξω από την πόλη ….τότε αλημονο στην Κοζάνη!!!!

    • Αν αγαπητέ όσο ασχολούνταν με τα φωτοβολταϊκά τους ασχολούνταν με το νοσοκομείο θα είχε γίνει. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι και εσύ τρολακι της δημοτικής αρχής είσαι και μάλιστα βολεμενο με φωτοβολταϊκά,…

  • Οι μονοι αξιοι εισαστε οι συριζοπασοκοι…και για αυτο δεν φταιτε μονον εσεις βεβαιως ,βεβαιως οτι δηλαδη οποιο κουτορνιθι δηλωνε αντιστασιακος ειτε στην κατοχη ειτε στο πολυτεχνειο επιανε μια δημοσια θεση ,αλλα ενοειτε φταινε και μερικα στελεχη της φιλελευθερης παραταξης που για διαφορους λογους προωθουν της ιδιας ποιοτητας κουτορνιθια …τους εχω ικανους να προτεινουν απο παρη εως….εκτορα!!!!

    • Όταν λες της φιλελεύθερης παράταξης, τι εννοείς; Το κόμμα που έχει πρωτοκλασάτα στελέχη και υπουργούς τα ορφανά της ΕΠΕΝ, Άδωνις, Βορίδη και Πλεύρη; Οι φιλελεύθεροι το ξέρουν;

      • Με αυτα τα παραμυθια εισασταν τοσα χρονια στην εξουσια….αλιμονο αν πιστεψει ξανα ο μεσος ψηφοφορος σε αυτα….τι να περιμενει κανεις απο αυτους που βαλαν στην βουλη τον Ζαχαριαδη(τον παλιο)τον Σαδικ (για να μην βγει αυτοδυναμος ο Μητσοτακης ο κωστας).Τους ανθρωπους που πουλησαν την Μακεδονια,που διναν αδεια στον Κουφοντινα.”ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ “”ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ”

  • Τώρα που θα πάει σπίτι του ελπίζω να κοιμάται τα βράδια έχοντας ήσυχη τη συνείδηση του.Εύχομαι να μην ξεχάσει ποτέ το ψωμί που στέρησε από τα παιδιά των ανθρώπων που έβγαλε σε αναστολή.Φυσικά αυτός εφάρμοζε τον νόμο.Όλα λειτουργούσαν τέλεια και με λιγότερους έμπειρους ανθρώπους.Τι να περιμένεις από κάποιον όταν αναφέρεται σε ανθρώπους και τους αποκαλεί κομματικά φρούτα.

  • Οι προοδευτικές δυνάμεις μας κατάντησαν εδώ σας θυμίζω τα λεφτά υπάρχουν….και θα σκίσω τα μνημόνια…πολύ πρόοδο εεε κουτορνιθεια, θέλετε μια κόκκινη δικτατορία τύπου Βόρειας Κορέας για να καταλάβετε τι σημαίνει πρόοδο!!!!

      • Επισης αφωνους μας εχουν αφησει ,και εχουν αφησει εποχη,η Κονιορδου (με τις ειδικες μεθοδους θεραπειας που χρησιμοποιουσε απο το τηλεφωνο)ο Λαφαζανης που πηγε να παρει τα λεφτα απο το νομισματοκοπειο.τωρα για τον Πολλακη τι να γραψω…θα γραψω ομως για τον Μπιρσιμ,που εισαι ρε Τασο να τους σωσεις .Δειξε ετσι μια συγκεντρωση του τσυριζα με 150 000 ,για να βγουν μια και οξω με αυτοδυναμια…!!!!????

  • κ.Διοικητα, με όλο το σεβασμό στη θέση σας,έχω να σχολιάσω το γεγονός ότι τα στοιχεία που παραθέσατε στο εν λόγω δημοσίευμα περί 100 προσλήψεων νοσηλευτικού προσωπικού είναι αναληθή.Ή σας πληροφορούν με λανθασμένα στοιχεία ή γίνεται σκοπίμως κάτι το οποίο κάνει και ο κ.Πλευρης!Όπως και να έχει εκτιθεστε και λυπάμαι για αυτό.
    Από το 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2022 προσλάβετε 48 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό (ΔΕ,ΤΕ)
    Από αυτά 5 προσλήψεις αφορούν προ covid εποχή.
    Στις 1/9/2021 με απόφαση σας βγάλατε σε αναστολή 44 άτομα εκ των οποίων 20 νοσηλευτικό και 3 μαίες και1 παραιατρικο.Οι προσλήψεις που αφορούν το διάστημα μετά τις αναστολές είναι 7 άτομα νοσηλευτικό προσωπικο.
    Αν οι μέσα δεν σας ενημερώνουν σωστά πάρτε με τηλ να σας ενημερώσω.Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έχει συμβεί στο νοσοκομείο μας που το Αποδυναμωσατε “εν καιρώ πολέμου”
    Καλή τύχη όπου κι αν βρίσκεστε στο μέλλον.

  • Αγαπητή Σωτηρία,
    Δεν ασχολούμαι, πολύ περισσότερο δε , δεν συμμετέχω σε σχόλια διαφόρων άρθρων. Χάριν σεβασμού όμως στο πρόσωπό σου, παραβαίνω την παραπάνω αρχή μου και απαντώ για πρώτη και πιθανώς τελευταία φορά σε σχόλιο. Οντως υφίσταται μια λάθος ενημέρωση όσον αφορά τα στοιχεία των προσλήψεων σε ότι αφορά λοιπό προσωπικό (νοσηλευτικό, τεχνικών εργαστηρίων, βοηθοί θαλάμων κλπ. ) πλην διοικητικών. Αλλά το σφάλμα αφορά τη δική σου ενημέρωση. Πιο συγκεκριμένα, οι προσλήψεις, πλην ιατρών και διοικητικών, έχουν ως εξής: ( Τα στοιχεία δεν είναι μυστικά και εμφανίζονται στα συστήματα διαφόρων υπουργείων) 2020 67 προσλήψεις (4 μόνιμοι, 56 επικουρικοί, 6 ΙΔΟΧ, 1 ΟΑΕΔ και 1 Παράταση ΟΑΕΔ), και 2021 40 επί πλέον προσλήψεις ( 5 μόνιμοι , 29 επικουρικοί, 3 ΙΔΟΧ, 2 ΟΑΕΔ και 1 ΟΑΕΔ παράταση) Συνολικά 107 άτομα.Τα ονοματεπώνυμα όλων προφανώς βρίσκονται στο τμήμα προσωπικού. Οσον αφορά δε τους εν αναστολή ανεμβολίαστους, πάσης φύσεως, ανέρχονται στους 16 μόνιμους και 7 ΙΔΟΧ.

    • κ.Γκανατσιο αφήστε τις υπεκφυγές.
      Η κ.Τσαλουκιδου σας παρέθεσε στοιχεία όσον αφορά τις 100προσληψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό που αναφέρατε εσείς.
      Έχετε να πείτε κάτι πάνω σ’αυτό;
      Απαντήστε τεκμηριωμένα και όχι περί ανέμων και υδάτων.
      Ειδάλλως μην εκτιθεστε κι άλλο.

  • κ.Γκανατσιο τελικά πόσοι είναι οι υγειονομικοί σε αναστολή;
    23 ή 44;
    Εκτός κι αν υπολογίζεις και τους υγειονομικούς σε αναστολή που νοσούν και επιστρέφουν για λίγους μήνες και σας ξελασπωνουν.
    Γιατί κάποιος ψεύδεται εδώ.
    Ποιος άραγε;

    • Ρε φίλε δεν μιλάει για το κίνημα δεν πληρώνω , δεν πληρώνω. Ούτε για το κίνημα των ανεμβολίαστων. Σου μιλάει για το πόσοι βρίσκονται σε αναστολή. και στο ξεκαθαρίζει 23. Τωρα το πως κοροϊδεύεστε εσείς και πάτε ταχα για νακολήσετε κορωνοϊό και να γυρίσετε στη δουλειά αυτό είναι δικό σας θέμα. Πάντως όταν δουλεύετε σε αναστλη δεν είστε.

  • κ.Γκανατσιο άντε να υποθέσουμε ότι τα στοιχεία σου είναι αληθή.
    Μια απορία έχω.
    Γιατί όλοι σχεδόν οι Γενικοί Ιατροί που καλύπτουν το τμήμα των ΤΕΠ που έχουν δώσει και την ψυχή τους έως τώρα, καθώς και Ιατροί άλλων ειδικοτήτων, γιατί εκπέμπουν SOS, περιγράφοντας πόσο τραγική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης ιατρονοσηλευτικου προσωπικού;

  • Εκτιμώ ότι απαντάτε στο σχόλιο μου κ. Διοικητα!
    Αναφέρθηκα στα λεγόμενα σας στο δημοσίευμα και μόνο για το νοσηλευτικό!
    Τα στοιχεία που παρέθεσα για το νοσηλευτικό και τις αναστολές είναι απόλυτα ακριβή!
    Στο σύνολο των 107 υπάρχει λάθος διότι υπολογίζετε και ανθρωπους ΙΔΟΧ από την προκήρυξη του 2017 για σίτιση φύλαξη καθαριότητα (Πρόσληψη 2019 μέσω διαδικασιωνΑΣΕΠ 39 ατομα).
    Αναφέρθηκα στις 1/9/2021 και ο αριθμός αναστολών μονίμων και μη είναι αυτος που έγραψα.Στα νούμερα σας υπολογίζετε τη νόσηση και επιστροφή στην εργασία για τρίμηνο και τη συμπλήρωση εξαμήνου στη συνέχεια!!!Ήδη τους ξαναβγαζετε έξω!!!
    Το σημαντικό κ. Διοικητα είναι ότι συμπραξατε με τις πολιτικές αποδυνάμωσης των νοσοκομείων μας πετώντας στο δρόμο ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ εργαζόμενους και είμαι βέβαιη ότι αυτό πιστεύετε και εσείς ως δημοκράτης άνθρωπος.Αν δεν το πιστεύετε ,τότε οι συνάδερφοι μας μέσα λένε ψέματα ότι κουράστηκαν λόγω έλλειψης προσωπικού και γιατί άραγε δεν τους δίνατε άδειες?
    Και γιατί αυτοί που επέστρεψαν με νόσηση δεν πήγαν στις θέσεις τους?Συνεχίστηκε η τιμωρία των “αντιφρονούντων”?
    Θα ήθελα να σας κοιτάω κατάματα κ.Διοικητα και να τα συζητάμε όλα αυτά!

    • Κυρία μου τι 2017 και 2019. Σου λέει νέες προσλήψεις. Και σου αναφέρει 1 συν 1, μονο παρατάσεις. Συριζαίικη αντιπολίτευση είναι αυτή; Σας κοιτάμε στα ματια! Τόσο έλλειψη συνθημάτων; Θα στριφογυρνιέται ο σύντροφος Κωσταντόπουλος.

  • Σε 4 μήνες τελείωνε ούτως ή άλλως κ. Λένα. Άκόμη και να τον έδιωχναν πόση σημασία θα είχε. Ισα- ίσα θα αποδεικνύονταν, ότι στο υπουργείο είναι ανίκανοι να επιβλέψουν και τους χρειάστηκε να περάσουν περισσότερο από δύομιση χρόνια για να πάρουν χαμπάρι, ότι κάτι πάει στραβά. Δεδομένης της πρότερης δραστηριότητάς του, προφανώς ετοιμάζεται για κάτι άλλο και δεν είχε χρονικά περιθώρια συνέχισης. Σε κάθε πέριπτωση αν και είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα, είναι σεβαστός ως αντίπαλος απ΄όλες τις απόψεις. Γιαυτό κι επειδή εγώ δεν θέλω να ανήκω στην κατηγορία των μίζερων ,αλλά και αυτός έχει αποδείξει κατ΄επανάληψη ότι μάχεται για το καλό του τόπου, έτσι όπως αυτός το αντιλαμβάνεται βέβαια, εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι όλοι οι αντίπαλοι μας να ήταν σαν αυτόν.

  • Θελετε να εχετε απεναντι ατομα σαν τον Στεργιο που ειναι ευγενικα και πανω απο ολα ανθρωποι,εσας ομως σας χρειαζονται καποια ατομα σαν και εμενα ,τι νομιζτε θα σας χαρισουμε θα τα ακουτε και θα τα διαβαζετε χοντρα πολυ χοντρα…α,και που ειχαμε μεινει …ΑΣΠΙΣ και χρηματιστηριο..για γραψτε νεοπασοκοι παλιοπασοκοι μεσοπασοκοι συριζοπασοκοι..κοινωνικοι…ευαισθητοι φαγατε του κοσμου τα λεφτα και δεν ντρεπεστε!!!!!!

  • ^για να γίνει κανείς δήμαρχος πρέπει να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα,εστω κουτσουρεμενη και να μιλάει με λέξεις γρήγορες και όχι να λέει την επόμενη λέξη μετά από ένα λεπτό και το κυριότερο να κρατά τον συνομιλητή και αυτούς που τον παρακολουθούν στη τιβι σε εγρήγορση και..και νά μην αποκομίζεις τους τηλεθεατες!
    Όταν βαριέσαι να μιλάς κάθεσαι στα παγκάκια και ακούς ιστορίες απ τους πανέξυπνος κοζανιτες παππούδες κι ας τελείωσαν το δημοτικό σχολειο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.