Ενημέρωση στους κατοίκους του Περδίκκα από το ψηφοδέλτιο “Περδίκκας νέα εποχή”

4 Αυγούστου 2022
17:54

Η οµόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για τον Περδίκκα, που έγινε στις 03-08-2022 σηματοδοτεί µια σηµαντική εξέλιξη που πετύχαµε όλοι µαζί.

Η προσπάθεια δεν σταματά όμως εδώ. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες,

Ότι:

Αναγνωρίστηκε από όλους πως η κατασκευή σύγχρονου δικτύου για τις ανάγκες θέρμανσης της κοινότητας αποτελεί για τον Περδίκκα και τους κατοίκους του επείγουσα προτεραιότητα, ειδικά αυτήν την χρονική περίοδο.

Σε λίγες µέρες θα κληθούµε να αποφασίσουμε μέσα από λαϊκή συνέλευση ποια μορφή θέρμανσης επιλέγουµε, τηλεθέρμανση ή φυσικό αέριο.

Στην ενημέρωση για να καταλήξουμε θα είναι παρόντες προς ενημέρωση μας (δεσμευτικά) και οι δύο φορείς ΔΕΤΗΠ και ΔΕΔΑ.

Πριν αποφασίσουμε πρέπει να γνωρίζουμε τα ακριβή χρονοδιαγράμματα των δυο προτάσεων που θα μας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών.

Π.χ. Μελέτες και Πόρους χρηματοδότησης,

Χρονικός ορίζοντας έργου,

Κόστος τιμής σύνδεσης και τιμή μονάδας θέρμανσης που θα πληρώνει ο καταναλωτής.

Αυτό επιδιώκαµε από την πρώτη στιγμή και έτσι θα συνεχίσουμε.

Δε φοβόµαστε το δημόσιο διάλογο, αντίθετα φοβόµαστε τη σιωπή που κάποιοι επιθυμούν.

Δεν αρνούμαστε τις ευθύνες µας, αρνούμαστε να αποφασίζουν άλλοι για µας χωρίς εμάς.

Η προσοχή µας τώρα συγκεντρώνεται στην άρτια οργάνωση της λαϊκής συνέλευσης, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ουσιαστική ενημέρωση όλων των κατοίκων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

2 σχόλια

  • Το καλύτερο είναι να υπάρχουν και τα δυο ως επιλογή και οι κάτοικοι του Περδίκκα να επιλέγουν όποιο μέσο θέρμανσης επιθυμούν ανάλογα με το τι τους συμφέρει.

  • Μπράβο στο δημοτικό συμβούλιο που πήρε οµόφωνη απόφαση για τον Περδίκκα και ένα μεγάλο μπράβο στον Αρσενίδης που το ανέδειξε το όλο θέμα ευγε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.