•Η πρώτη εμφάνιση που θα χρησιμοποιείται για τα εντός έδρας παιχνίδια έχει σαν βασικό χρώμα το κίτρινο με αποχρώσεις πράσινου φωσφοριζέ, κίτρινο παντελόνι και κίτρινες κάλτσες. Το εμβλημα του συλλόγου θα βρίσκεται στο αριστερό στήθος της “καρδιάς” , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι κεντητό και όχι εκτυπωμένο ή σταμπαρισμένο. Τα γράμματα και οι αριθμοί θα έχουν απόχρωση σκούρο πράσινο.

•Η δεύτερη εμφάνιση που θα χρησιμοποιείται στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει σαν βασικό χρώμα το πράσινο  με αποχρώσεις σκούρου πράσινου, πράσινο παντελόνι και πράσινες κάλτσες. Το έμβλημα του συλλόγου θα βρίσκεται στο αριστερό στήθος. Τα γράμματα και οι αριθμοί θα εχουν κίτρινη απόχρωση συνδιάζοντας στο σύνολο τα βασικά χρώματα της ομάδας.

•Οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα θα είναι γαλάζια και μοβ. Επιλέχθηκαν τα εξής χρώματα για να είναι ευδιάκριτα και να ξεχωρίζουν από το κίτρινο και το πράσινο, αλλά παρ’ όλα αυτά  είναι αρμονικά συνδυασμένα προσδίδοντας μια κομψότητα στην εμφάνιση της ομάδας.

•Οι εμφανίσεις είναι δημιούργημα της Ελληνικής εταιρίας CAP.

<< Η CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη όπου εξακολουθεί να εδρεύει μέχρι και σήμερα. Έκτοτε, η εταιρία ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία αθλητικού ρουχισμού και εξοπλισμού με πάθος και αγάπη. Στόχος, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και η κατασκευή καινοτόμων, ποιοτικών, αισθητικά ανώτερων και ανθεκτικών αγωνιστικών και προπονητικών ρούχων.>>

•Σημειώνεται ότι οι εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά από το φίλαθλο κόσμο το επόμενο διάστημα.

Γραφείο τύπου

“ΦΣ Εορδαϊκος