Ο Σύλλογος Αμπελουργών Οινοπαραγωγών Σιάτιστας ο Άγιος Τρύφων διοργανώνει, στις 9 Αυγούστου 2022, βραδιά γιορτής κρασιού στον αύλειο χώρο των διδακτηρίων Παπαγεωργίου

6 Αυγούστου 2022
13:09
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Αμπελουργων Οινοπαραγωγών Σιάτιστας ο Άγιος Τρύφων θέλοντας να συμβάλει και αυτός στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βοΐου διοργανώνει την βραδιά γιορτής κρασιού στον αυλειο χώρο των διδακτηριων Παπαγεωργίου στις 9 Αυγούστου 2022. Πέρα από το γνήσιο Σιάτιστινο κρασι με τα χάλκινα και το κέφι, θέλει να θυμίσει την διαχρονική καλλιέργεια των αμπελιών που έκανε γνωστή στον κόσμο την Σιάτιστα, που με τους περίφημους πραμματευταδες της εμπορεύονταν τα μοναδικά προϊόντα της γούνας και του αμπελιού στις παραδουναβιες χώρες μέχρι την τότε τσάρικη Ρωσία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.