kozan.gr: Με τη συμμετοχή αρκετών εκθετών συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 7/8 η έκθεση – γιορτή τοπικών προϊόντων στην Αιανή, υπό τη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής (17 σημερινές & χθεσινές Φωτογραφίες)

7 Αυγούστου 2022
13:13

Με τη συμμετοχή αρκετών εκθετών συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 7/8 η έκθεση – γιορτή τοπικών προϊόντων στην Αιανή, υπό τη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής.

3 σχόλια

  • Υπαρχουν τοπικά προιοντα Αιανής, ή ειναι εισαγωγές απο δεξια αριστερά ? Ξεπερασμενα πραγματα σαν τα φεστιβαλ της αριστεράς.

  • Η πρωτοβουλία είναι εξαιρετική και άξια επαίνου. Η έκθεση καλά οργανωμένη και με ποικιλία αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην Αιανή και στα χωριά του νομού. Το μήνυμα παράγουμε δικά μας προϊόντα και τα προτιμούμε. Στην επόμενη έκθεση ακόμα περισσότεροι, ακόμα καλύτερα . Στα θετικά λοιπόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.