kozan.gr: Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, η παύση καθηκόντων του Σ. Γκανάτσιου από τη διοίκηση του Μαμάτσειου

7 Αυγούστου 2022
11:56

 

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, η παύση καθηκόντων του Σ. Γκανάτσιου από τη διοίκηση του Μαμάτσειου

 

 

 

12 σχόλια

  • Ουσιαστικά δεν παραιτήθηκε, η αξιολόγηση του ήταν τόσο χαμηλή που δεν ξεπέρασε τη βάση και έτσι έγινε η παύση καθηκόντων του

  • Από το ΦΕΚ αντιλαμβάνομαι ότι επιτροπή αξιολόγησης έκρινε ότι δεν αξιολογήθηκε θετικά η θητεία του.

    Ήδη ξεκίνησαν και για άλλα νοσοκομεία να παυονται οι Διοικητές.

    Άλλο πραγμα η παύση και αλλο η παραίτηση.

    • Παύση φίλε σημαίνει σκέτο παύση. Είτε από παραίτηση ,είτε από λήξη, είτε από οτιδήποτε άλλο. Τώρα αν τον έδιωξαν όπως θες να πεις τον Αύγουστο του 22 και που σε 4 μήνες λήγει η θητεία σχεδόν όλων των διοικητών, λόγω κρίσης που έγινε τον Ιούλιο του 21 , τότε αυτό που έχει πρόβλημα είναι η κυβέρνηση κι όχι το άτομο . Και φυσικά εάν έχουμε προβληματική στις δράσεις της κυβέρνηση, όπως φαίνεται σε καθημερινή βάση πλέον, τότε στις κρίσεις των επιτροπών δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουμε εμπιστοσύνη. Διότι προφανώς είναι όλα στημένα και βγάζουν ότι τους πουν.

  • Παύθηκαν2 διοικητες από το υπουργείο υγείας, λόγω ανεπάρκειας στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, των νοσοκομείων Πύργου Ηλείας και Κοζάνης

  • Μετά την αποτυχία του στο μαμάτσειο νοσοκομείο θέλει να γίνει και πρύτανης πανεπιστημίου τι άλλο θα τραβήξει αυτή η πόλη.

    • Αποτυχημένος πρύτανης ήταν πρίν τον αποτυχημένο διοικητή.
      Αυτός που τον τοποθέτησε να πληρώσει σαν πρόστιμο το δεκαπλάσιο των απολαβών του!

  • Οι Αποτυχημένοι θεωρούν την αποτυχία τους τίτλο τιμης,γιατι;για ν ανέβουν σε άλλα αξιώματα,αυτά μόνο Ελλάδα και Κύπρο,πιο πολύ απ ολη την ευρωπαϊκή ενωση!
    Το πιο διεφθαρμένο κράτος στην ευρωπαϊκή ένωση η Ελλάδα,στη δεύτερη θέση η Κύπρος και ακολουθούν τα υπόλοιπα κρατη!
    Τέλεια και παυλα!Μην ξανακούσω για Αξιοκρατία στο Ελλάδα,πως σε κατάντησαν έτσι Ελλάδα μας γλυκεια απ το 1831 και μετα,με ένα διάλειμμα 4 χρόνων!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.