Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr: Καλά τα έργα στην Παύλου Μελά και στα στενά αλλά ας συντηρήσουν και κανέναν άλλο δρόμο όπως για παράδειγμα το προς το Σιόποτο που εδώ και τόσα χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό”

8 Αυγούστου 2022
10:11

 

Καλά τα έργα στην Παύλου Μελά και στα στενά αλλά ας συντηρήσουν και κανέναν άλλο δρόμο όπως για παράδειγμα το προς το Σιόποτο που εδώ και τόσα χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό.

 

7 σχόλια

  • Η Ανδρέα Παπανδρέου και η Φον Κοζάνη να δούμε ποτε θα γίνουν που ψάχνεις να δεις που δεν έχει λακκούβα να προχωρήσεις.

    • Και σε αυτά που κάνανε τα είδαμε, τα μισά φρεάτια είναι λάθος, είναι σαν λακκούβες και τα αφήνουνε έτσι . Κανονικά όποιος έχει πρόβλημα με τα αμορτισέρ ή με στραβωμένες ζάντες που προκλήθηκαν από λακκούβες, θα πρέπει να κάνει μήνυση στον Δήμο για τις λακκούβες και τα λάθος φρεάτια , που προκάλεσαν την πρόωρη φθορά τους.
      ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝ’ ΤΟ ΣΩΣΤΑ.
      όχι απλά για να λες ότι το έκανες .
      ΚΑΝ’ ΤΟ ΣΩΣΤΑ.

  • Η περιοχή του Αγίου Αθανασίου, λακκούβες, μπαλώματα, όχι μόνο στο κέντρο για το θεαθήναι επιδιόρθωσεις.

  • η μιζέρια και η ανοησία δεν έχει όρια… περιοχές του κέντρου είναι προβληματικές και διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα και ο άλλος μας λέει για το Σιόποτο.. μηδέν εις το πηλίκον

  • Η πόλη είναι σε κατάσταση απαράδεκτη. Ο πολυσύχναστος με κίνηση που ξεπερνά και κεντρικούς δρόμους είναι από Φιλίππου μέχρι κόμβο Αγίας Παρασκευής. Επικίνδυνος με λακκούβες και φρεάτια σε άσχημη κατάσταση. Επίσης ο κάθετος από το βιβλιοπωλείο πάπυρος μέχρι που συναντά την Καραμανλή πρέπει να ει ο ποιο απαράδεκτος και επικίνδυνος της πόλης.

  • Από το Lidl μέχρι και τον κόμβο Κρόκου ξανακάνουν τομή επί της οδού για τοποθέτηση άλλη μια φορά οπτικής ίνας!!! Πρόσφατα είχε ασφαλτοστρωθει η Κωνσταντινου Καραμανλή και την ξαναεσκαψαν και μάλιστα έκαναν την τομή σχεδόν στο μέσο της λωρίδας κυκλοφορίας. Έλεος ντροπή πια!!! Όλοι οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι γεμάτοι λακούβες και τομές οπτικών ινών!!! Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης ακούει, βλέπει αλλά αγρόν αγοράζει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.