kozan.gr: Έξω φρενών με την παραίτηση υπηρεσιακών στελεχών του ΕΛΓΑ ο Υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος – Νέες καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους για τα δένδρα που επλήγησαν από τον ανοιξιάτικο παγετό του 2021 στο προανθικό στάδιο – Τι δηλώνει στο kozan.gr

8 Αυγούστου 2022
10:03

Νέες καθυστερήσεις, αναμένονται, στην καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους για τα δένδρα που επλήγησαν από τον ανοιξιάτικο παγετό του 2021 στο προανθικό στάδιο. Όπως δήλωσε, πριν από λίγο, στο kozan.gr, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος: “Ενώ την Παρασκευή μεταφέρθηκαν τα χρήματα της αποζημίωσης  από την Τράπεζα της Ελλάδος στην Τράπεζα Πειραιώς, για  άμεση καταβολή στους δικαιούχους, σήμερα Δευτέρα με πληροφόρησαν ότι παραιτήθηκε όλη η υπηρεσιακή ηγεσία του ΕΛΓΑ γιατί διαφωνεί με την πληρωμή. Δε μπορώ να κατανοήσω τη στάση αυτή. Πρόκειται για πολιτική απόφαση και είναι κατ’ εξαίρεση μετά την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και ψηφίστηκε στη Βουλή. Μετά την ήδη μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων φαίνεται πως θα έχουμε νέες καθυστερήσεις ενώ είχε ανακοινωθεί ότι αύριο Τρίτη θα γίνουν πληρωμές. Δυστυχώς οι παραιτήσεις αυτές μπλοκάρουν  και σαμποτάρουν την πληρωμή. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΕΛΓΑ”.

13 σχόλια

  • Μιχάλη εσύ που είσαι έμπειρος κτλ, γιατί να αντιδρούν οι υπηρεσιακοί? τι έγινε σηκώσανε μπαϊράκι ακόμα δεν μπήκε καλά καλά η εβδομάδα μετά τις αποκαλύψεις κτλ? Γιατί Μιχάλη?

  • Παπαδόπουλε για το νέο γρυλλάκη και μαυρίκη έχεις να πεις τίποτα μίλα καμιά φορά για την ταμπακιέρα μίλα καμιά φορά.

  • Α ρε Μιχαλακη ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι οι μερες σας ειναι μετρημενες και ποντικια πηδανε απ το καραβακι σας ενα προς ενα να γλιτωσουν? Μην εξαπτεσαι βρε Μιχαλιο…το ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα στα τελειωματα της πολιτικης σου καριερας καταφερες και εγινες υφυπουργος ολα καλα…να εισαι ευγνομων στον φιλο σου εκει κατω με τα 40 ακινητα. Αν τον βρεις κιολας βεβαια ε? Ειναι κι αυτο γιατι ολο διακοπαρει , τωρα μετα απ τις αποκαλυψεις περι παρακολουθησεων ακομα περισσοτερο για να γλυτωσει (ετσι νομιζει!) και το φατουρο που θα επακολουθησει.

  • Εσεις τους διοριζετε,τι περιμενετε να μην σαμποταρουν. Και εγω δεν ειρωνευομαι,τι περιμενεις Μιχαλη οι περρισοτεροι απο τα στελεχη μας τους κοιτατε στα ματια ,τους συριζοψεκοσυντροφους του ΘΑΣΟΚ ,δεν λεω προσωπικα για εσενα ουτε και για τον Σταθη,τον Σημανδρακο που τον ανακαλυψαν και τον διορισαν;Δεν εχουμε εμεις στελεχη?πολυ αξια δεν τους δωσατε ?παρτε την κατασταση στα χερια σας!

  • Για το χάλι της γέφυρας Σερβίων δεν είναι έξαλλος ο δις υφυπουργός μεταφορών; Α, ξέχασα πως εκεί φέρει ευθύνη δις.

  • Το νά πετάμε το μπαλάκι έτσι απλά στους άλλους είναι το εύκολο. Φτάνει με δηλώσεις του θεαθηναι. Φτάνει το ψέμα σας. Ο λαός ξέρει, η τοπική κοινωνία ξέρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι