H απάντηση του Λάζαρου Μαλούτα στους παραγωγούς Δρεπάνου Κοζάνης: «Υπερασπιζόμαστε πάντα το κοινό συμφέρον χωρίς λαϊκισμούς»

8 Αυγούστου 2022
15:04

 

Η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, καθώς και όλων των υποθέσεών του, γίνεται με δημόσιες διαδικασίες μετά από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες λαμβάνονται σε δημόσιες συνεδριάσεις των αρμόδιων οργάνων.

Οι παραγωγοί του Δρεπάνου το γνωρίζουν αυτό πάρα πολύ καλά, διότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο μίσθωναν τις καλλιεργούμενες εκτάσεις.

Όταν λοιπόν το αίτημα μίσθωσης έκτασης για εγκατάσταση υδροπονικής μονάδας 200 στρεμμάτων, θα είναι ώριμο για λήψη απόφασης, θα εισαχθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έκεί κάθε ενδιαφερόμενος θα είναι καλοδεχούμενος να εκφράσει την άποψή του, σε αντίθεση με τις συμπεριφορές ορισμένων, που εμπόδισαν προ μηνών τη διενέργεια ενημερωτικής συζήτησης στο Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου.

Είναι αυτονόητο και γνωστό σε όλους, ότι μέριμνά μας πάντοτε αποτελεί το κοινό καλό.

Υπερασπιζόμαστε πάντα το κοινό συμφέρον χωρίς λαϊκισμούς και μακριά από πρακτικές που υιοθετούν, όσοι προκειμένου να γίνουν αρεστοί λένε στον καθένα αυτά που θέλει να ακούσει.

Λάζαρος Μαλούτας,

Δήμαρχος Κοζάνης

17 σχόλια

  • Κάνεις στο Δήμο δεν γνωρίζει τίποτα και αυτός μιλάει για κοινό συμφέρον.
    Εδω και 1,5 χρόνο έχετε σε ομηρία τους αγροτες του Δρεπανου.
    Εδω και 1,5 χρόνο λετε μόνο ψέματά κυριε Μαλουτα.

  • Σήμερα βγήκε ο Μητσοτάκης να κάνει δηλώσεις για τις υποκλοπές και ο Μαλουτας για το επιχειρηματικό καλό του τόπου.

    • O μητσοτακης εκανε δηλωσεις για τις υποκλοπες ο φιλος σου ο τσιπροκιο θα κανει δηλωσεις για τις καταγγελιες λαφαζανη οτι τον παρακολουθουσαν? Για αυτο και στο ερωτημα μητσοτακης η τσιπροκιο ο λαος απαντα μητσοτακης και με μεγαλη διαφορα!!!

      • Δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις τα ίδια και τα ίδια; Τράβα βρε κακομοίρη να κάνεις κανένα μπανάκι κι εσύ και άσε τον δικό σου τον Κούλη. Δεν έχει ανάγκη αυτός από σένα να τον υπερασπίζεσαι. Ζωάρα κάνει και έχει να φάνε και τα τρισεγγονα. Κακομοίρη. Α κακομοίρη. Ξύπνα.

  • Αχα χα χα…
    Κοινό συμφέρον είναι η συμμετοχή σου στα φωτοβολταϊκά, του Παλάσκα (ειδικού συνεργάτη σου), του Μιχαηλίδη και του Σημανδράκου που συνεργαζόσαστε σαν Δημοτική Αρχή. Της Κουιμτζίδου που έχει 10 ενεργειακές κοινότητες. Του Μαγγιρίδη (αντιδημάρχου σου);;;;;;;; Μη μας δουλεύεις άλλο. Σε μάθαμε. Θα φάτε όλοι μαύρο στις εκλογές… Δεν το ξεχνάμε αυτό…….
    Μη μας προκαλείς άλλο….
    Μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

    • Λίγη τσίπα συμφωνώ και όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Έλεος κουρασατε κύριε. Αν θέλεις κάτι να πεις να είσαι σίγουρος και όχι αναληθειες και συκοφαντίες. Φτάνει πια … Δεν πείθετε κανέναν

      • Μια χαρά τα γράφει, ακριβώς όπως είναι! Αφού όμως δεν είναι έτσι, όπως εσείς ισχυριζεστε, γιατί δεν γράφετε πώς είναι;

  • Δήμαρχε μην αφήνεις τον ολοκληρωτισμό μερικών τσιφλικάδων να βάλουν στοπ στην ανάπτυξη. Πάρε σβάρνα όλα τα αλώνια και γέμισέ τα φωτοβολταϊκά. Όποιος θέλει, όποιος δεν θέλει την τσάπα του και στην Θεσσαλία. Εδώ μόνο τζάμια. Εδώ μόνο βολτ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ!

  • Λάζαρε κάνε μια ενεργειακή κοινότητας στον δήμο ώστε να συμμετάσχουμε όλοι που έχουμε θυγατέρες

  • Ο κόσμος, και δεν αναφέρομαι μόνο στους αγρότες του Δρεπάνου αλλά σε όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης, πρέπει πάραυτα να συνειδητοποιήσουν ότι το εν λόγω ζήτημα είναι κυρίως πολιτειακό και όχι μόνο πολιτικό. Τα συγκεκριμένα στρέμματα είναι μεν κοινοτικά αλλά αυτό επουδενί δεν σημαίνει ότι θα διαχειρίζονται από τον εκάστοτε δήμαρχο-βουλευτη-πολιτευτη, ως τσιφλίκι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σκάνδαλο και αυτοί το επικοινωνούν ξεδιάντροπα ως μια θεσμικά, επιχειρηματική ενέργεια. Ε, όχι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.