kozan.gr: Tεράστιες ουρές, αυτή την ώρα, γι’ ακόμη μια φορά, στο μετωπικό σταθμό διοδίων στην Σιάτιστα (Φωτογραφίες)

12 Αυγούστου 2022
14:02

 

Tεράστιες ουρές, αυτή την ώρα, γι’ ακόμη μια φορά, στο μετωπικό σταθμό διοδίων στην Σιάτιστα.

 

12 σχόλια

  • Κακομοιρε ελληναρα δεν πα να διαμαρτυρεσαι όσο θες.. κανένας δεν θα σε ακούσει! Κι όταν έρθει η ώρα των εκλογών πάλι αυτούς που σε ταλαιπωρούν θα ψηφίσεις! Μαζωχισμο τον λένε αυτόν.

  • Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στα διόδια Μαλγαρων υπήρχαν 6 τεράστιες ουρές στο ρεύμα προς Αθήνα, Κοζάνη κ με 37 βαθμούς καύσωνα μείναμε εκεί 25 λεπτά σημειωτον.

    • Φταιμε και μεις φιλε. Βαλε e pass να περνας αερατος. Γλιτωνεις χρονο οχι αστεια. Τζαμπα στο στελνουν σπιτι σου

      • Οταν οι ουρες ειναι 300μετρα και πανω, δεν πα να εχεις και τον Θεο για μέσον…
        Αν ο Ελληναρας σου κλεισει την λωριδα (γιατι μπορει και γουσταρει) παλι με τις ωρες σου θα περιμενεις…
        Εγω που εχω, σχεδον παντα εχω προβληματα.
        Η λυση για μενα ειναι μια.
        Συστημα Γερμανιας η Ιταλίας.
        Η καταργεις τα διοδια (δεν αρκουν τα τελη κυκλοφοριας;) η καταργεις τα τέλη κυκλοφορίας και βαζεις σε εισοδους – εξοδους διοδιο.

      • και μετα ξυπνιε εσυ οταν θα κανουνε πολλοι αυτο που ειπες θα διωξουν το καποιο παιδι απο εκει..που τωρα εργαζεται..εσυ προφανως εισαι δ.υπαλληλος και δεν εχεισ αναγκη απο εργασια..οταν εργαζεσαι..και προφανως ξερησ απο γλυψιμο για να βρεισ στο παιδι σου δουλεια ξανα στο δημοσιο..να εργαστε σαν εσενα πολυ..καταλαβες/δεν πιστευω ..γιατι να καταλαβεισ αλλωστε..

    • οι τσιπρακος και ΣΙΑ ελεγαν θα καταργησουν ολα τα διοδια..θυμαστε ταρεζιλικια εκεινα?μετα ηρθε ο μιχαλακησ που και αυτος θα καταργουσε τα τησ σιατιστας..πως ξεχνανε ολοι ομως ε?αλλα χαζοι ειναι?αφου ξερουνε πως εμεισ θα ξεχασουμε πριν απο αυτους ολες τις αηδιες που λεγανε..και ο τσιπρακος ζηταει παλι να γινει πρωθυπουργος..πετυχημενοσ τοτε γιατι οχι και παλι..και ο μιχαλακησ το ιδιο θα κανει οταν γυριζει απο εδω και απο εκει..να του θυμηθουμε εμεισ οταν ερθει η ωρα..

  • Και στην είσοδο έξοδο να βάλουν πάλι μποτιλιαρισμα θα έχει. Η λύση είναι ανέπαφη διέλευση η με epass η με διάβασμα πινακίδας. Εάν σταματάς για πληρωμή πάλι χαμός θα γίνεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.