kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Παίζει τα… ρέστα του” ο Λάζαρος Μαλούτας σε μια προσπάθεια απορρόφησης του συνδυασμού του Ε. Σημανδράκου – Αυτό δείχνουν τα σενάρια για νέες Αντιδημαρχίες

12 Αυγούστου 2022
13:55

Μετά τη φυγή Σημανδράκου από τα αυτοδιοκητικά δρώμενα της περιοχής, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας βλέποντας πως το μέλλον του εν λόγω συνδυασμού, χωρίς τον εμπνευστή – δημιουργό του, είναι δυσοίωνο,  φαίνεται να επιχειρεί να απορροφήσει ότι έχει απομείνει απ’ αυτόν. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γ. Τζουμερκιώτης φαίνεται πως θα αναβαθμιστεί σε Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας με αρμοδιότητες και πάλι στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, ενώ τη θέση στην Αντιδημαρχία Πολεοδομίας θα αναλάβει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Λ. Γκούμας, ο οποίος, όπως φαίνεται, θα παραμείνει κι Αντιδήμαρχος Κλιματικής Ουδετερότητας και Απολιγνιτοποίησης, μια Αντιδημαρχία άλλωστε χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που διατηρούν άριστη σχέση με τον Δήμαρχο Κοζάνης και θα μπορούσαν να συμπορευθούν αυτοδιοικητικά μαζί του, στις επόμενες εκλογές, εφόσον βέβαια (εκτίμηση τη στήλης είναι πως, στο τέλος, δεν θα το επιχειρήσει), ο Λ. Μαλούτας  διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο. Άλλωστε με τις μέχρι στιγμής επιδόσεις του Λ. Μαλούτα η ανεύρεση υποψηφίων, την επόμενη φορά, θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση τόσο για τον ίδιο όσο και για την παράταξή του. Έτσι λοιπόν, όπως λέει και μια παλιά λαική παροιμία, «το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Όλα αυτά σε συνεννόηση με το νέο επικεφαλής της παράταξης “Κοζάνη Μπροστά” Σ. Αλεξανδρίδη ο οποίος κι αυτός φαίνεται πως θα ακολουθήσει την ίδια οδό με τους δύο προαναφερόμενους.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • ….Και ζησαν αυτοι καλα και ενεις χειροτερα. Αντεχει η πολη, και ο Δημος ακομη μια τετραετια με οτι πιο χαλια απο πλευρας διοικησης, προσωπικο???

  • Τζουμερκιωτη πολιτικε κωλοτουμπα. Μετα την Νανοπουλου, τον Μαλουτα, τον Σημανδρακο να σε ξαναδω να επιστρεφεις στον Μαλουτα και τι στον κοσμο.

  • Λάζο, και τόν Μέσι με τόν Ρονάλντο νά φέρεις στον συνδιασμό, πού λέει ό λόγος, τό καράβι πήρε νερά, οπότε όπως καταλαβαίνεις, είναι θέμα χρόνου, τό πότε θά βουλιάξει!!!

  • Ρωτήστε κανένα μηχανικό για την τραγική λειτουργία της πολεοδομίας, τώρα με το Λάκη σωθήκαμε…Απλά δεν τους νοιάζει!!

  • Υπερ αντιδημαρχος ο λακης δυο αντιδημαρχιες και ολα γινανε για ενα λογο να μην μπει καποιος που δεν συμβιβαζεται ευκολα ουτε δηλωνει υποταγη ενα μεγαλο μπραβο στον επικεφαλης σαββα αξιος χαχα

    • Η πόλη είναι μικρή. Όλοι βλέπουμε καθημερινά τους βολεμενους εκπροσώπους μας να πληρώνονται από χρήματα των δημοτών και να απολαμβάνουν δωρεάν δημοτικό αυτοκίνητο και ΚΑΥΣΙΜΑ. Σε ότι αφορά τον δήμαρχο.. μάλλον είναι ότι καλύτερο έχει η πόλη.

  • αντε να δουμε τωρα που δε θα βγει ο Μαλουτας και θα βγει αλλος αν θα αλλαξει κατι.

    Παλι για εκεινον θα γκρινιαζετε μετα. Γνωστο το σηριαλ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.