kozan.gr: Το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών στο γυμνάσιο Τσοτυλίου, παρέδωσε σήμερα Κυριακή 14/8, ο Σύνδεσμος φοιτησάντων στα εκπαιδευτήρια Τσοτυλίου, στο πλαίσιο παρουσίασης αναμνηστικού λευκώματος του σχολείου (Φωτογραφίες)

14 Αυγούστου 2022
20:06

 

Το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών στο γυμνάσιο Τσοτυλίου, παρέδωσε σήμερα Κυριακή 14/8, ο Σύνδεσμος φοιτησάντων στα εκπαιδευτήρια Τσοτυλίου, στο πλαίσιο παρουσίασης αναμνηστικού λευκώματος του σχολείου.

 

3 σχόλια

  • Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το να είναι κανείς περίφανος μόνο για την ιστορία, χωρίς να κοιτάει παράλληλα το μέλλον. Σε 50 χρόνια θα το γιορτάζουμε κλείστο (τι 50, σε λιγότερο από 10 χρόνια αφού δεν έχει παιδιά). Φρόντησε κανείς από τους πολιτικούς που ήταν σήμερα εκεί να κάνει τίποτα για να μείνουν οι νέοι στον τόπο? Όχι, για αυτό και τόση μείωση του πληθυσμου στο Βοιο.

    • Πονώ μαζί σου,ανώνυμε φίλε.Η παύση της επιδοτούμενης καπνοκαλλιέργειας μία από τις σοβαρότερες αιτίες της ερήμωσης,αλλά και η κατάρρευση της επεξεργασίας της γούνας.Το παρόν τραγικό και το μέλλον του Βοΐου τραγικότερο!

  • Το πολιτικό σύστημα που στηρίζουν για δεκαετίες οι Βοιατες θα τους αφανίσει με μαθηματική ακρίβεια. Κρίμα!.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.