Ένας πρώην μαθητής του, γράφει για τον Θ. Βελώνη ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, σήμερα Κυριακή 14/8

14 Αυγούστου 2022
19:59
Ο Θωμάς Βελωνης ήταν διευθυντής του Χαρισίου Μεγδάνη όταν φοιτουσα εκεί (2011-15). Έβρισκε λύσεις για να με ηρεμήσει όταν ξεσήκωνα το σύμπαν, δεν με τιμωρούσε αναίτια και πάντα μου εξηγούσε τον αντίκτυπο από όσα έκανα ενώ με υπερασπιζόταν όταν θεωρούσε πως έχω δίκαιο ως αδύναμος και εννοείται άκουγε πάντα τους ειδικούς για να με βοηθήσει ως έχον asperger. Αυτά που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το χιούμορ του, η εγκαρδιότητα και ο καλός λόγος που είχε πάντα να πει. Ήταν ένα εξαιρετικό πρότυπο.Καλό του ταξίδι!
Γιώργος Τριανταφύλλου

6 σχόλια

  • Μπράβο σου αγόρι μου, που θυμάσαι και τιμάς τον δάσκαλο. Να είσαι πάντα καλά, και να τον θυμάσαι με αγάπη. Τα καλύτερα εύχομαι και σε σένα.. εύχομαι να αντιμετωπίζεις κι εσύ τις δυσκολίες με δύναμη, πείσμα και χιούμορ όμως εκείνος.

  • Καλό παράδεισο, φίλε μου Θωμά , ένας συνάδερφος από Πτολεμαΐδα που σε εκτιμούσε για την ακεραιοτητά σου και την πρόθεση σου να βοηθάς όλο τον κόσμο. Μεγάλη η απουσία σου στον εκπαιδευτικό κόσμο του Ν. Κοζάνης

  • Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε Θωμά… Μεγάλη η απώλεια και η απουσία σου από την εκπαιδευτική κοινότητα. Θα σε θυμάμαι πάντοτε με σεβασμό και αγάπη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.