Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης: Συλλυπητήριο ψήφισμα για το θάνατο του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Θωμά Βελώνη

14 Αυγούστου 2022
19:38

Με θλίψη και οδύνη λάβαμε την πληροφορία του θανάτου του συναδέλφου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης και διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης , Βελώνη Θωμά. Ο συνάδελφος , αγωνιστής , δάσκαλος και φίλος Θωμάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση ως μαχόμενος δάσκαλος από πολλές θέσεις ευθύνης τόσο σε διοικητικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Στο ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης εκλεγμένο μέλος επί σειρά ετών αγωνίστηκε με σθένος και αποφασιστικότητα για τον κλάδο.

Αγαπητέ συνάδελφε Θωμά , αντιπρόεδρε του Συλλόγου μας, φίλε και συναγωνιστή, όλοι εμείς οι συναγωνιστές σου στο Δ.Σ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης θα κρατήσουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας το ήθος , την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια που χαρακτήρισαν την πορεία σου.

Καλό σου ταξίδι Θωμά…καλό σου παράδεισο…κουράγιο και δύναμη στηνοικογένειά σου σε αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές …..θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο Σύλλογος θα παρευρεθεί στην Τελετή που θα γίνει την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης.

ΤΟ Δ.Σ

3 σχόλια

  • Στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας όπου παρίστατο στο μνημόσυνο του πατέρα συναδέλφου του.Γιατροί και νοσηλευτές που επίσης παρευρίσκοντο ,αλλά και του Κέντρου Υγείας που προσέτρεξαν με απινιδωτή προσπάθησαν απεγνωσμένα να τον επαναφέρουν,αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του για τον ξαφνική απώλεια.

  • Στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας όπου παρίστατο στο μνημόσυνο του πατέρα συναδέλφου του.Γιατροί και νοσηλευτές που επίσης παρευρίσκοντο ,αλλά και του Κέντρου Υγείας που προσέτρεξαν με απινιδωτή προσπάθησαν απεγνωσμένα να τον επαναφέρουν,αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του για τον ξαφνική απώλεια.Δεν ξέρω,αν μπορούσε να σωθεί αν το ασθενοφόρο είχε έρθει στο πρώτο 10λεπτο ( εννοείται ότι ήταν αδύνατο ).

  • Έντιμος συνδικαλιστής, Άριστος οικογενειάρχης ,τίμησε την εκπαίδευση από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε και πάω από όλα καλός φίλος πάντα δίπλα σε όλους να συμπαρασταθεί όπου μπορεί. Καλό παράδεισο φίλε Μάκη και καλή δύναμη στους δικούς σου που τόσο πρόωρα σε έχασαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.