kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: H ώρα του “διαζυγίου” …έφτασε! – Γιάννης Ιωαννίδης & Κώστας Κουρού ανεξαρτητοποιούνται από το συνδυασμό “Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

21 Αυγούστου 2022
19:09

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης & Κώστας Κουρού, αναμένεται, επισήμως, πιθανότατα αύριο Δευτέρα 22/8, στέλνοντας σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Φλώρο, να γνωστοποιήσουν, ότι ανεξαρτητοποιούνται από το συνδυασμό “Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις“. Τα δύο, συγκεκριμένα, πρόσωπα, εδώ κι αρκετό καιρό “φλέρταραν” με την ανεξαρτητοποίηση ωστόσο επέλεξαν τη δεδομένη χρονική στιγμή, ένα χρόνο περίπου πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως λένε, σε συζητήσεις τους με άλλους, διαφωνούν σε μια σειρά ζητημάτων με το νέο επικεφαλής της “Κίνησης” Χ. Κουζιάκη κι όπως φαίνεται, από τις εξελίξεις, οι διαφωνίες αυτές κρίθηκαν “αγεφύρωτες”. Πάντως, οι δυο τους, δεν εγκαταλείπουν την αυτοδιοίκηση, καθώς, όπως μαθαίνουμε, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις – διαβουλεύσεις ώστε να συστρατευθούν σε υπό σύσταση νέο αυτοδιοικητικό σχήμα για το Δήμο Κοζάνης, στο οποίο είχε αναφερθεί η στήλη.

Η Χύτρα

 

 

22 σχόλια

  • Δεκτό, όπως και να χει.. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. Δέχομαι να θέλουν κάτι διαφορετικό αλλά προσοχή.. Μην πάνε με ότι κατηγορουσαν τόσο καιρό… Ίδωμεν..

  • Σιγά τα πρόσωπα. Ο Κουρού δεν έκανε τίποτα ούτε στην Κίνηση ούτε στα δημοτικά συμβούλια. ο Ιωαννίδης όλη μέρα στο facebook.

  • Λογικό…..αφού η Δημοτική κίνηση Κοζάνης… ανοιχτά κ απροκάλυπτα μετατράπηκε σε Συριζαικη κίνηση Κοζάνης από άτομα που ξαφνικά είδαν δως και … μπήκαν!! Αλλά τα πρώτα χρόνια κορόιδευαν κ λέγανε πια Κίνηση;

  • Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να Ζεις είναι πλέον και τυπικά μια οργανωμένη δημοτική κίνηση που αποτελείται από στελέχη προσκείμενα στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο… αριστερά. Καθαρά πολιτικοποιημένο σχήμα. Καμία σχέση με την Κίνηση του 2014. Μόνο ΣΎΡΙΖΑ πλέον. Καλή τύχη

  • Οι επιλογή των 2 στο θέμα των ΦΒ εδώ και 2,5 χρόνια τους είχε οδηγήσει εκτός κίνησης.
    Ήταν βαρίδια και οι δύο για τον Κουζιάκη.
    Ας κάνουν καρδούλες σε κανέναν δεξιότατο μήπως και τους κατεβάσει σε κανένα ψηφοδέλτιο.

  • Τα τελευταία 30+ χρόνια τον Δήμο Κοζάνης τον διοικούν κεντροαριστερές παρατάξεις “ Κουκουλόπουλος , Μαλουτας , Ιωαννίδης” . Είδαμε που έφτασαν τον Δήμο, ξεπούλησαν την γη μας για ένα ξεροκόμματο σε εταιρίες και συμφέροντα . Αν θέλετε με αυτούς να συνεχίσετε, φοβάμαι ότι το πολύ σε 10 χρόνια ο Δήμος θα πρέπει να συρρικνωθεί κατά 40%.
    Συνεχίστε να επιλέγετε ανίκανους και να τους βαφτίζετε ικανούς.
    Σταματήστε να επιλέγετε με το ατομικό συμφέρον και δείτε λίγο το αύριο.

  • Εγω νόμιζα πως είχαν φύγει! Τόσο καιρό τριγυρνάνε εδω κι εκει σε καθε παραταξη καινουρια και παλιά σαν γαμπροί.

  • Στο καλό.. κρίμα που δεν κατεβαίνει ο μπαμπάς Πλεύρης για δήμαρχος στην Κοζάνη ήταν δεδομένη η προσάρτηση

  • είστε τρομεροί μερικοί εδώ από 15 μείνατε 5 και βρίζετε τους 10 που έφυγαν…ο τελευταίος την πόρτα, όνειρο ήταν και τέλειωσε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.