Έκθεση φωτογραφίας στο κτήριο της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης – Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

19 Αυγούστου 2022
12:48
Στο κτήριο Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας, με θέμα τις δραστηριότητες του Σωματείου από της ιδρύσεώς του. Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, από τις 18:30 έως τις 21:00.
Η Διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης ανακοινώνει ότι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την 11η Σεπτεμβρίου 2022, την ίδια ώρα.

Παρακαλούνται τα μέλη του Σωματείου να προσέλθουν για την άσκηση των εκλογικών τους υποχρεώσεων.

7 σχόλια

  • Έχω μαντικές ικανότητες και μπορώ να σας το αποδείξω μαντεύοντας από τώρα ποιός θα εκλεγεί Πρόεδρος.

  • Κακως μαντευεις ,ακομα και εδω πρεπει να μπει καποιος συντροφος ψεκοπασοκοτσυριζαιος εχουν στελεχη αυτοι.. εχουν εμπειρια…..με προταση εννοειται στελεχων της δεξιας παραταξης…..

    • Δεν τα έμαθες τα νέα πατριώτη; Όι ψεκασμένοι άλλαξαν στέκι τώρα. Συχνάζουν στο υπουργείο υγείας και το Μαξίμου. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν πλέον δεν πεθαίνουν από κοβιντ. Από άλλες αιτίες πεθαίνουν. Απλά έχουν και κοβιντ.

      • Εσυ συντροφε τα εμαθες τα νεα?αυτοι που εχουν κοβιντ θεραπευονται με φαρμακα για τα σκλια,ο Πολλακης σου το λεει αν θελεις και καλυτερη θεραπεια παρε την βυζαντινον του πρωην συντροφου σας του Βελλοπουλου και πασαλειψε ακριβως εκει που σου λεει!!

      • Τα εμαθα συντροφε,ο κοβιντ θεραπευεται με φαρμακο για τα σκλια,το λεει ο Πολλακης σου,ο πρωην συντροφος σας βελλοπουλος τον θεραπευει με την βυζαντινον ,πασαλειψε ακριβως εκει που περιγραφει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.