Γιώργος Αδαμίδης: “Η ληστεία των καταναλωτών με εντολή Μητσοτάκη Σκρέκα από τους παρόχους και πρωτεργάτη την ΔΕΗ μόλις ξεκίνησε”

21 Αυγούστου 2022
09:09

Ανακοινώθηκαν αργά χθες το βράδυ οι τιμές ρεύματος. Η ληστεία των καταναλωτών με εντολή Μητσοτάκη Σκρέκα από τους παρόχους και πρωτεργάτη την ΔΕΗ μόλις ξεκίνησε. Από 11 λεπτά η κιλοβατώρα πέρυσι το Σεπτέμβριο στα 79 λεπτά φέτος. Δηλαδή κάποιος που πλήρωνε 110 ευρώ το μήνα πέρυσι θα πληρώνει 790 ευρώ σήμερα.
Άμεση κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας τώρα.

51 σχόλια

    • Για πες μας εσυ ,ποσό ποιο ακριβά πληρώνεις φέτος το ρεύμα του σπιτιού σου σε σχέση με πέρυσι ? Σταματήστε να υιοθετείτε όλες τις μπούρδες του Αδαμιδη και δείτε ποια είναι η πραγματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο . Επίσης μια που ρώτησες για την Γέρμανία η κυβέρνηση της συγκεκριμένης χώρας σκέφτεται να δώσει κίνητρα σε κάποιους κατοίκους της να φύγουν τον χειμώνα και να ζήσουν σε χώρες της Μεσογείου λόγω των προβλημάτων που θα έχουν με την θέρμανση .

      • Φροντισε το συνονθυλευμα σου να τις αδειασει ολες καλα καλα νοσταλγε του Σαμαρακου της αναπτυξης και των πλεονασματων και σου φταιξε ο Τσιπρας που δεν βρηκε ουτε χαρτι στην τουλαετα οταν παρελαβε μηδενικα ταμεια.
        Αντε πουλα την προπαγανδα σου σε κανενα μπλε γιδι

          • Βγες στο μπαλκονι να χειροκροτησεις τον Μιστερ Μπιν που σε εκλεισε μεσα με τα εξυπνα μετρα του και τα συστηματα ακορντεον και μετα πηγαινε στο ΑΤΜ της γειτονιας σου να παρεις το power pass των 20 ευρω και μην λες πολλα νουδουλογιδο…που θα μιλησεις και για βολεματα νιαημερε.

  • Τα δια Παντελή μου τα ίδια Παντελακη μου λέει μια παροιμία του σοφού λαού . Έλεος !!!! Άντε να στείλουμε όλοι οι Κοζανίτες μνμ στην Κουμουνδουρου να τον κατεβάσουν υποψήφιο μπάς και σταματήσει να μας ζαλίζει καθημερινά με τα ίδια και τα ίδια .

  • Από 11 λεπτά η κιλοβατώρα πέρυσι το Σεπτέμβριο στα 79 λεπτά φέτος. Δηλαδή κάποιος που πλήρωνε 110 ευρώ το μήνα πέρυσι θα πληρώνει 790 ευρώ σήμερα.

    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !!

  • Συντροφε εσασουρεψα,με ποιον θα κατεβεις υποψηφιος με το ορθοδοξο ΘΑΣΟΚ η με τους ψεκοζαιους?βγαλε καμια ανακοινωση !!!??!!!

  • Μάλλον κατάλαβαν ότι δεν θα προλάβουν να κάνουν παρέλαση και εξοφλούν τα χρέη τους στους ολιγάρχες. Μέρες μετράνε.

    • Άλλαξε πλευρό Παυλαρα και σκεπάσου γιατί χαλάει ο καιρός . Α επίσης σταματά να γλύφεις τον Αδαμίδη κάνοντας διθυραμβικά σχόλια σε κάθε του ανάρτηση .Είσαι εξίσου κουραστικός με τον πρόεδρο σου .

    • θα ερθουν οι εκλογες και οταν θα δειτε παλι την σκονη του μητσοτακη..θα κλαιτε..παλι και παλι..ουτε για δευτεροι δεν κανετε..θα το δειτε και αυτο..ενα τσουρμο παιδικη χαρα σαν τον αδαμιδη ειναι ολο το κομμα..

      • Δεν εχουμε 2019 μην μπερδευεσαι
        ενταξει καλη η γκεμπελικη προπαγανδα για τις μακεδονιες και τα ματια και τα δηθεν εξυπνα μετρα που μονο εξυπνα δεν ηταν αλλα καταστροφικα για ολους , αλλα οι μερες αφθονιας σας τελειωνουν.
        Χαρις εσας εχουμε γινει το ρεζιλι του πλανητη και βαραμε ολο αρνητικες πρωτιες στα παντα.

  • Αδαμιδη πρέπει να δείξεις καλή συμπεριφορά στο καινούργιο σου κόμμα έτσι είναι αυτά οταλ αλλάζεις παράταξη

  • Μπα, ξύπνησες Αδαμίδη; Η ληστεία των καταναλωτών υπάρχει εδώ κι ένα χρόνο. Αυτό που δεν υπάρχει είναι η ΓΕΝΟΠ και η αντιπολίτευση! Κοιμάστε όλοι σας όρθιοι και τα κορόιδα πληρώνουμε.

    • Εσύ μάλλον ξύπνησες τώρα. Ο μόνος που τα έλεγε εδώ και καιρό ήταν ο Αδαμιδης και τον έλεγαν όλοι γραφικό και κινδυνολόγο. Και φυσικά ό, τι λέει, βγαίνει δυστυχώς.

  • Στο χρηματηστηριο ενεργειας επειδη μαλλον κυριε μου εχετε ξεχασει(λεμε τωρα) μας εβαλε ο καινουργιο σας φιλος που λεγεται τσιπρας αλεξης και η κυβερνηση του καινουργιου κομματος σας του τσιριζα!!! Οσο για τα 79 λεπτα που λετε οτι θα πληρωνουμε,την τριτη η κυβερνηση θα ανακοινωσει την νεα επιδοτηση του ρευματος οπου η κιλοβατωρα θα πεσει στα 16 με 17 λεπτα, ελπιζω και εκεινη την μερα να μας ενημερωσετε ποσο ρευμα θα πληρωνουμε κανονικα μιας και συμπασχετε τοσο πολυ με τους καταναλωτες!!!

    • Μιλάς σοβαρά; Η επιδότηση που θα μας δώσει είναι οι φόροι μας που αντί να πάνε στην Υγεία και τη Παιδεία μπαίνουν κατευθείαν στις τσέπες του Μυτιληναίου και του πεθερού του Γεραπετρίτη. Ο φανατισμός σου δεν έχει όρια εκτός και αν γλύφεις και συ κανένα κοκαλλάκι.

    • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΥΡΔΑ ΑΝΑΛΑΤΗ.ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ..

    • Να σας θυμίσω οτι η επιδότηση που δινει η κυβέρνηση είναι απο χρήματα του ελληνικού λαού που μαζεύει μεσω φόρων κ οχι σπο την τσέπη τωβ στελεχων της…
      Αυτα όμως καταλήγουν στις τσέπες των 4-5 ατόμων που ειναι οι πάροχοι..
      Αρα μας παίρνουν πχ 1000 κ μας δινουν πισω 200..δεν νομίζω οτι πρεπει να ήμαστε κ ευχαριστημενοι

      • Ρωτήστε το σύντροφο Σταθάκη . Θα σας τα εξηγήσει καλύτερα από όλους μας για το χρηματιστήριο ενέργειας που μπήκε η χώρα επι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.
        ΟΥΡΔΕΣ ΖΑΒΟΖΑΙΟΙ.

    • Καλα κρασιά, η επιδότηση είναι οι φόροι μας επί τσιπρα ποτε δεν πλήρωσες ρεύμα 800 ευρώ….θέλετε και τα λέτε ή ετσι σας έρχονται δεξιοί με τα άδεια κεφάλια;

  • Όταν το νομοθέτησε ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταθακης δεν θυμάμαι να έβγαλες ανακοίνωση .
    Το ερώτημα είναι οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να μην ακολουθήσει μια ευρωπαϊκή οδηγία;
    Μάλλον όχι . Μόνο αν αποφασίσει η ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει η σχετική οδηγία .

  • Είναι αργά για δάκρυα Λόλα. Σας κρατάει στο χεράκι όλο το πολιτικό σύστημα διότι ανήκετε σε αυτό. Δεν ακούγεστε διότι θεωρείστε αντιπολιτευτικό πρόσωπο και στηρίζεις κόμμα. Ενώ αν δεν στηρίζεις κόμμα,τα συνδικαλιστικά πολιτικοποιημένα καρναβάλια σε τρώνε στην στιγμή για να υπάρξει ο φαύλος πολιτικός κύκλος. Είστε όλοι άθλιοι στις πλάτες μας.

  • Ο Μητσοτάκης πούλησε το 100% της ενέργειας της χώρας στο χρηματιστήριο όπως του είπαν να κάνει οι μεγαλοεπιχειρηματίες που τον στηρίζουν με αποτέλεσμα την υπέρογκη αύξηση των τιμών. Είναι ελεεινό αυτό όσα επιδόματα και να δώσει ειδικά η περιοχή μας θα πρέπει να τον μαυρίσει. Μας άφησε στο έλεος του Θεού χωρίς προοπτική.

    • Φιλική συμβουλή , διάβασε πριν γράψεις σχόλιο γιατί μετά γράφεις ανοησίες . Στο χρηματιστήριο ενέργειας μπήκαμε επι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ με Σταθάκη υπουργό .

  • Ποιος έκανε το αγαθο- ενέργεια χρηματιστηριακό προιον; Για πες μας.. πρώτα κάνουμε την πα..α και μετά φωνάζουμε στον επόμενο σα να μην έγινε τπτ;

  • Επίσης δεν είναι καλοκαίρι αυτό με τις βροχοπτώσεις μας κατέστρεψες … ΝΔ.

    Έπρεπε να απαιτήσει μικρότερες τιμές από τους παροχους

    “δεν υπηρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έλεγαν οχι”

    “θα μας παρακαλούσαν για μικρότερες τιμες”

  • την ληστεια την ζουμε 3 χρονια τωρα απο την μερα που βγηκε το συνονθυλευμα των ψεκονουδουλων με μπροσταρη τον Μιστερ Μπιν και καταντησαμε κοριτσακι με τα σπιρτα ως ανθρωποι και ως χωρα!

  • Παιδια αν κυβερνουσε ο τσιπρας ο πουτιν θα σταματουσε τον πολεμο μετα απο τηλεφωνημα του μεγα ηγετη τσιπρα,ο κορονοιος θα σκιαζοταν και θα εξαφανιζοταν μπροστα στο αναστημα του μεγα πολιτικου τσιπρα, στα βενζιναδικα θα πληρωναν οι βενζιναδες την βενζινη που θα βαζαμε,το ρευμα θα ηταν τζαμπα και μαζι με τους λογαριασμους θα μας εβαζαν στο φακελακι και 100 ευρω οσο για την θερμανση δεν το συζητω καθε μηνα σε καθε νοικοκυριο 2000 ευρω!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

    • Ελα παψε….εχεις κουρασει γιδοτρολ της μπλε αυλης
      ειστε που ειστε κυβερνηση της δικαιολογιας εκτος απο την αρπαχτη και την διαπλοκη που κουβαλατε στις πλατες σας , μην γινεστε και γραφικοι κι απο πανω.
      3 χρονια ειστε μονιμως με την δικαιολογια στο στομα
      δεν εχετε το σθενος και τον αντρισμο μια φορα να βγειτε μπροστα στον λαο και να πειτε ναι καναμε λαθη δεν επρεπε να χειριστουμε τα δυσκολα ζητηματα ετσι κι ετσι επρεπε να κανουμε κατι αλλο ξερω γω.

      Κι απο πανω εχετε και θρασος και βγαζετε και γλωσσα
      με 35.000 θανατους σχεδον απ τα δηθεν εξυπνα μετρα σας με τοσα λουκετα στα μαγαζια απ τα συστηματα ακορντεον σας , τις τιμες που τις πηγατε στα υψη
      την ελευθερια τυπου στην 108η θεση , την ανεργια να καλπαζει ξανα , και να παιζετε μονιμως με κατι μιζες απ τα κατασχεμενα οπλακια που στειλατε στην Ουκρανια με το γελοιο αφηγημα οτι ειστε στη σωστη πλευρα της ιστοριας…που λιγο ελλειψε να εμπλεξετε και την χωρα μας στον πολεμο αυτο , νομιζωντας οτι μπορειτε να τα βαλετε με τον Πουτιν , μιλατε κιολας απο πανω
      Αντε βρειτε κανα ελικοπτερο να φυγετε κουρασατε.

  • Ποση ανοησια υπάρχει τελικά. Είστε τραγικοί όλοι εσείς που αντί να δείτε τα προβλήματα που πραγματικά μας στραγγαλίζουν, κάθεστε και μαλώνετε για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη που παίρνουν δέκα χιλιάρικα το μήνα. Διαίρει και βασίλευε. Αυτή ήταν πάντα η τακτική τους και εσεις τσιμπάτε, αξιοι της μοίρας που μας περιμένει λοιπόν.

  • Εσύ το χαβά σου. Δεν θα γίνεις βουλευτής ποτέ, ότι και να λες. Δε σε πιστεύει κανένας πλέον. Πρόδοσες το ΠΑΣΟΚ θα τιμωρηθείς.

  • Το Χρηματιστήριο Ενέργειας καθιερώθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ σύμφωμα με τα πρότυπα της ΕΕ αλλά δεν λειτουργησε στην πράξη.

    Το Χρηματιστηριο ενέργειας στην Ελλάδα ξεκίνησε να λειτουργεί στρεβλα επι ΝΔ και μετέφερε την αγορά ενέργειας στο Χρηματιστηριο Ενέργειας κατά 100% ενώ στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης το ποσοστό φτάνει μέχρι 40%. Το υπόλοιπο 60% της ενέργειας στην Ευρώπη είναι με διμερή συμβόλαια.

    Το θέμα με το Χρηματιστήριο Ενέργειας είναι ότι ενω προβλέπει 4 επιμερους αγορές λειτουργουν μόνο οι 3, ενω δεν λειτουργεί η αγορά με σταθερά διμερή συμβόλαια εως 24 μήνες.

    Η ΔΕΗ θα έπρεπε να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σύστημα με διμερή σταθερά συμβόλαια και όχι να κερδοδκοπεί.

    Αυτο που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες είναι μια επιδότηση της κερδοσκοπίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.