Π. Κουκουλόπουλος: “Κανένας νουνεχής Έλληνας πατριώτης δεν επιχαίρει σήμερα για το άρθρο στους New York Times, τον τίτλο και την εικόνα που το συνοδεύει”

22 Αυγούστου 2022
20:19
Κανένας νουνεχής Έλληνας πατριώτης δεν επιχαίρει σήμερα για το άρθρο στους New York Times, τον τίτλο και την εικόνα που το συνοδεύει. Το ίδιο καμία κατανόηση δεν υπάρχει για τη στάση της κυβερνησης που επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών για το δημοσίευμα. Δεν είναι το πρώτο ούτε θα είναι το τελευταίο καθώς η υπόθεση των παρακολουθήσεων με αιχμή αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη μας εκθέτει διεθνώς, καθώς η χώρα εμφανίζεται να κινείται εκτος του πλαισίου της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Πρόκειται για τεράστια οπισθοδρόμηση που απαιτεί ευθεία αντιμετώπιση και καθαρές απαντήσεις από την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό που μέχρι σήμερα κινούνται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Αρνούνται την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή με την κλήση των εμπλεκομένων και την κατάθεση όλων των στοιχείων που υπάρχουν. Επιλέγουν την πρόταξη της συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών χωρίς κανένα πρόσθετο στοιχείο, εξυπηρετώντας έτσι την ανούσια πόλωση, αντί της λυτρωτικής αλήθειας. Όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούν, ο,τι κι αν κάνουν γιατί στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.
Άρθρο – καταπέλτης των New York Times κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις • Η μαγική εικόνα του Μαξίμου και η σκοτεινή πραγματικότητα στο εσωτερικό της χώρας • «Χτύπημα» και για τα μεγάλα λόγια από το βήμα του Κογκρέσου.

Ένα πολύ σκληρό άρθρο που ασκεί σφοδρή κριτική προσωπικά στον πρωθυπουργό δημοσιεύουν σήμερα οι New York Times και επανέρχονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τον ορυμαγδό αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει.

Το άρθρο φέρει τον τίτλο «Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι τώρα καθαρή για να τη δει ο καθένας» και το υπογράφει ο δημοσιογράφος Αλεξάντερ Κλαπ, ο οποίος ζει στην Αθήνα και γράφει ρεπορτάζ για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

19 σχόλια

  • ενας πιτσιρικας δημοσιογραφος που ζει στην αθηνα το εγραψε … μαλλον αριστερων πεποιθήσεων… μπορειτε να τον googlaρετε και να δειτε αξιοπιστια..

  • Ξαφνικα οι συριζαιοι και οι πασοκτσηδες γιναν αναγνωστες των νιου γιορκ ταιμς!!!! Ω γες ω γες μαι φρεντ,γουατς γιορ νειμ? Και οι συριζαιοι μας μιλουν για τους θεσμους αυτοι που ελεγαν να βαλουμε κανεναν φυλακη για να κερδισουμε τις εκλογες,που ο τσιπρας ελεγε πρεπει να ελενχουμε τους αρμους της εξουσιας,που ο λαφαζανης κατηγγειλε οτι τον παρακολουθουσαν οπως και ο βαρουφακης!! Γελσνε και τα δεντρα!!!!!

  • Κούρασες Κουκουλοπουλε. Η ανυπαρξία πολιτικής ουσίας για το μέλλον της χώρας σας βάζει να μιλάτε για παρακολουθήσεις! Κριμα για την κατάντια σας

  • εκτος απο εσας και τον συριζα κουκουλοπουλε..δεν αργησατε να γινετε η ουρα του τσιπρακου..θα το δειτε στις εκλογες..αλλωστε φαινοταν ο νεος αρχηγος σας απο την αρχη.σε θολα νερα παιδιστικες αηδιες..ελεγε..και γινατε αυτο που γινατε τωρα..αντε στο καλο..και εσεις.

  • Καλά το πρόβλημα ποιο είναι, μην μάθουν και οι υπόλοιποι για το πως τρώγατε όλα τα χρόνια. Όχι εκεί να φοβάστε να μιλήσετε…….

  • Δεν τιμούν την πολιτική σου διαδρομή αυτού του είδους οι δημοσιεύσεις Πάρη. Ανελλιπως σε ψήφιζα όλα αυτά τα χρόνια. Βλέπω όμως ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το προσωπικό σας πολιτικό συμφέρον. Δυστυχώς θα αναγκαστώ για πρώτη φορά να ψηφίσω τη μόνη σίγουρη για τη χώρα λυση. Δεν μπορώ να βοηθήσωε τη ψήφο μου τον πολιτικό οπορτουνισμο των ΤσιπροΑ δρουλακηδων.
    Και κάτι ακόμη φιλικά που θα στο πω από κοντά επίσης αναλυτικά. Μην υποβαθμιζεις την πολιτική σου κληρονομιά.

  • Κύριε Κουκουλοπουλε αν αποδείξετε ότι τα χρόνια διακυβέρνησης του πασοκ δεν έγιναν παρακολουθήσεις, όπως και σε οποιαδήποτε διακυβέρνηση της χώρας από οποιοδήποτε κομμα, τότε θα σας ψηφίσω. Ολα τα κομματα εξουσίας χρησιμοποιείται την ΕΥΠ για προσωπικό σας όφελος. Αν δεν κάνω λάθος η αποστολή της ΕΥΠ είναι εξασφάλιση της προστασίας της χώρας από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, αυτό γίνεται σε όλες τις χωρες. Αφήστε την όλοι σας να κάνει σωστά το έργο της. Αρκεί να το κάνει σωστά.
    Τελευταία είδαμε στην Αμερική να γίνεται ντου στο σπίτι του πρώην προέδρου,αναλογιστηκατε πως έφτασαν εκεί;

  • το ΠΑΣΟΚ χέρι χέρι βάδιζε και βαδίζει με ΝΔ και επι των ημερών Σαμαροβενιζέλου και επί Μητσοτάκη, αργά ξυπνήσατε πολύ αργά.

    ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ

    • Μας εκανες να γελασουμε βρε συριζαιε,ακου ψηφιστε τσιπρα για να φυγει η σαπιλα!!! Παρτετο αποφαση τσιριζαιοι ο τσιπρας θα ξανακυβερνησει οταν ο ηλιος ανατειλει απο την δυση,οσο για την σαπιλα αυτη εφυγε μια και καλη το 2019!!!

    • Πως τα λες και δεν γελάς. Έχετε πλάκα εκεί στην κουμουνδουρου. Τα πιστεύετε κιόλας ή τα λέτε μόνο για να γελάτε;

  • Είμαι μαζί σου αλλά όχι με το ΠΑΣΟΚ του Μαλουτα, Παλασκα και των κοριτσιών του Μαλουτα. Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει πανελλαδικά αλλά θα χάσει τοπικά.

  • Κοιτα θρασος !οι ανθρωποι που ειχαν τον Τομπρα για ηρωα ,βγαινουν και απο πανω!!!! Που ειχαν καταντησει τον ΟΤΕ παραμαγαζο του ΘΑΣΟΚ……

  • Όμοιος ομοίω αεί πελαζει!
    Εσείς συγκυβερνήσατε με την επάρατη δεξιά,που έστειλε τον Ανδρέα στο δικαστήριο με τα γουνάκια,στις παρακολουθήσεις θα τα χαλάσετε;ξεφτιλίσατε τον Ανδρέα,συνεργαζόμενοι με τον εφιάλτη που έριξε τη Νέα Δημοκρατία,σιγά μη στάξουν οι γούνες των, του ειδικού δικαστηρίου ,δικαστων!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.