Το kozan.gr στη σύσκεψη στο Δημαρχείο Εορδαίας – Δηλώσεις του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά & του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας N. Συλλίρη (Βίντεο)

22 Αυγούστου 2022
20:51

 

Το kozan.gr, που μετέδωσε από την πρώτη στιγμή, τις εικόνες κακοκαιρίας στην Πτολεμαίδα, βρέθηκε και στη σύσκεψη, που ακολούθησε, στο Δημαρχείο Εορδαίας και σας παρουσιάζει, το τι μέλλει γενέσθαι, μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία. Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν αποκλειστικά στο kozan.gr (καθώς ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που βρέθηκε εκεί) τόσο ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς όσο & ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας N. Συλλίρης.

 

 

18 σχόλια

  • Δήμαρχε, άμα περιμένουμε προκοπή από τον περιφερειάρχη, σωθήκαμε. Αυτός θα μας συμβουλέψει να φυτέψουμε κυπαρίσσια στα πεζοδρόμια, για να κρατάνε τα νερά. Συμβουλές δίνει. Για λεφτά μην του πεις.

    • Επι Ζαμανιδη και Τσιουμαρη ακομα πιο παλια για να μην πω και επι Βρυζιδου ειχες πολυ χειροτερη κατασταση στην πολη σε πολλα.

        • Αυτο λεω κι εγω λιγη ντροπη θα πρεπε να εχεις και λιγη περισσοτερη ενημερωση δεν βλαπτει
          επειδη πλυμμηρισαν οπως λες εσυ τουλαχιστον 200 σπιτια , δεν σημαινει απαραιτητα οτι φταιει και ο δημος.

      • Ξέρω πολύ καλά που βρίσκεται το Κάλιαρι.. Εδώ μιλάμε για το Καλάρι η Καιλαρια..
        Αν έβγαλες το γυμνάσιο ψάξε να δεις τι σημαίνει η λέξη Καλ..

    • Μπραβο χαρηκες τωρα που εβγαλες το κομπλεξικο σου μενος σουρδονταμαρο? Και μετα κλαψουριζετε εδω μεσα γιατι σας μιλαμε οπως σας μιλαμε , και ταχα το σουρδισταν σας το κραζουμε τζαμπα. Σουρδοι ειστε μια ζωη αυτο τα λεει ολα. Πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων γιατι υπαρχουν ευτυχως και καποιοι σωστοι ανθρωποι ολοι οι υπολοιποι ειναι ανεγκεφαλα κομπλεξικα σουρδονταμαρα. Αντε στο ρολοι τωρα να δεις τι ωρα ειναι.

      • Δυστυχώς το κόμπλεξ κατωτεροτητας το είχατε μια ζωή, γι αυτό κάνετε τα αδύνατα δυνατά να είστε στην επιφάνεια..
        Κοίταξες γύρω σου να δεις πόσα νταμαρια είστε.. Μπλεξατε τα μπούτια σας.
        Αντε τώρα στο Άζωτο μπας κ δεις εσύ κάποιο ρολόι..

  • Μιλάμε για μια πόλη που έχει και αντιπλημμυρική τάφρο βόρεια και είναι επίπεδη. Θεωρώ ότι αν αυτή η βροχή έπεφτε σε μια άλλη μεγαλύτερη και παλιότερη πόλη με αυθαίρετα κλπ, θα είχαμε θύματα.

  • κ. Δήμαρχε κάνατε ένα λάθος. Η πυροσβεστική όλης της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και από Ήπειρο έκανε αντλήσεις μέχρι το πρωί της Τρίτης. Ούτε μία αναφορά σε αυτούς? Ελπίζω να μην έγινε εσκεμμένα.

  • Καμαρωνουν για βαψιματα και ευκαιριακές δηθενιες και απο τα επείγον τπτ. Τα φρεατια δεν ειναι 2-3 να πεις λογικο ολη η πολη ηταν βουλωμενη. Επισης πολυ βρωμια στους δρομους με εντονη μυρωδια και αρουραιους σε καθε οδο αντικειμενικοτατα. Οι σύμβουλοι δεν ειναι μονο τσιπουρα και μπλα μπλα ψηφοθηρια δυστυχώς θεσεις εργασίας εργο στην μεταβαση καθημερινότητα αδέσποτα πολυ πισω Δήμαρχε τραβηξε αυτιά μην τους χαϊδεύεις και αβανταρεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.