Δήμαρχε (ΣΕΡΒΙΩΝ), πόσα χρόνια έχασα από τη ζωή μου; (Γράφει ο Γάτσος Αθ. Παναγιώτης)

23 Αυγούστου 2022
15:13

Δήμαρχε (ΣΕΡΒΙΩΝ), πόσα χρόνια έχασα από τη ζωή μου;

65άρης κάτοικος Φρουρίου, Τ.Κ. Τρανοβάλτου, Δ.Ε. Καμβουνίων.

Προφανώς κάποιοι τεχνικοί ασχολούνται με το αν και κατά πόσο είναι ασφαλείς και πως οι διελεύσεις οχημάτων από την γέφυρα Πολυφύτου-Σερβίων.

Δήμαρχε, στα του οίκου σου.

Αναρωτήθηκες πως γίνεται μία διαδρομή από Φρούριο προς Τρανόβαλτο -Μικρόβαλτο (χωματόδρομος 5,5+3,5=9 χλμ);

Αναρωτήθηκες πως γίνεται μία διαδρομή από Φρούριο προς Λαζαράδες -Ελάτη (χωματόδρομος 5,5+1,5=7 χλμ);

Αναρωτήθηκες πόσα ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ από τη ζωή τους όσοι κάνουν τις παραπάνω διαδρομές (μόνιμοι κάτοικοι, αγρότες, επαγγελματίες εν γένει, περαστικοί κλπ);

Η διαδρομή Φρούριο-Τρανόβαλτο για να γίνει με ασφάλεια -άσφαλτος– πρέπει να γίνει μέσω Ρυμνίου, 28 λεπτ. (26,3 χλμ.) μέσω Επαρ.Οδ. Καταφυγίου – Οξύνειας/Επαρ.Οδ. Σέρβιων – Δεσκάτης/Επαρχιακή οδός Σερβιών-Ελάτης

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ (dservion.gr)

Δημοτική Ενότητα Καμβουνίων

Δ.Δ. Τρανοβάλτου

με τους οικισμούς Φρούριο και Λαζαράδες

Δ.Δ. Μικροβάλτου και

Δ.Δ. Ελάτης

* Οποιος δεν θέλει να περιμένει φανάρια προς Κοζάνη πάει μέσω της εναλλακτικής από γέφυρα Ρυμνίου, συνημμένα χάρτες.

Σέρβια, 505 00 προς Κοζάνη, 501 00 – Χάρτες Google

32 λεπτ. (28,3 χλμ.) μέσω ΕΟ Κοζάνης – Λάρισας/E65/ΕΟ3

26 λεπτ. χωρίς κυκλοφορία

44 λεπτ. (40,0 χλμ.) μέσω Επαρ. Οδ. Σέρβιων – Αίανης

44 λεπτ. χωρίς κυκλοφορία

** kozan.gr: Χ. Ελευθερίου: “Eίναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα φανάρια στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων. Χάνουμε 14 λεπτά από τη ζωή μας. Είναι για γέλια” (Bίντεο)

5 σχόλια

  • Παναγιώτη, καλά τα λες για πολλοστή φορά και εσύ και οι υπόλοιποι που έκαναν, τελευταία, επώνυμες αναρτήσεις για το ίδιο θέμα.
    Με λύπη διαπιστώνω ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει κανείς.
    Από το Δήμο Σερβίων υπάρχει κάποιος που ασχολείται με επώνυμες καταγγελίες;
    Οφείλουν μια απάντηση στους κατοίκους του Φρουρίου;
    Από τις αντιπολίτευση μήπως κανείς;

  • Έχετε δίκιο αλλά αυτό δεν αναιρεί την αλήθεια του δημάρχου δεδομένου ότι ο αριθμός χρηστών των παραπάνω δρόμων είναι ασύγκριτος. Άλλο εθνική οδος Αθηνών κι άλλο κοινοτικοί δρόμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δίκαια είναι παραμελημενοι.

    • ΕΙΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ!
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΟΥ Θ ΑΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΡΑΧΟΥ!
      ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΑΒΕ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.