kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Μπαίνει κι ο Κ. Κυριακίδης στην “εξίσωση” του υπό σύσταση νέου συνδυασμού και με ποιο ρόλο;

26 Αυγούστου 2022
10:26

Σε συζητήσεις, με τον υπό δημιουργία νέο συνδυασμό – ψηφοδέλτιο, που ετοιμάζεται στο Δήμο Κοζάνης, για τις εκλογές του 2023, βρίσκεται κι ο Κ. Κυριακίδης, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό της “Ενότητας” του Λ. Μαλούτα κι έχει δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο το 2023. Όπως είχε αποκαλύψει η στήλη, τη νέα  πρωτοβουλία “τρέχει” ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Καρπούζος, ιδιοκτήτης του Περιπτέρου «24 ώρες» στο κέντρο της Κοζάνης, ο οποίος προσπαθεί να συνενώσει δυνάμεις κάνοντας αρκετές συναντήσεις με μια σειρά προσώπων, ανάμεσα σ’ αυτούς κι ο Κ. Κυριακίδης. Μάλιστα στο θέμα του επικεφαλής δεν έχει αποφασισθεί ακόμη ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας αυτής, με τους περισσότερους από τους εμπλεκόμενους να προτιμούν για’ αυτή τη θέση τον Ι. Κοκκαλιάρη χωρίς ωστόσο να έχουν την παραμικρή αντίρρηση (ακόμη κι ο τελευταίος), εφόσον κριθεί πως για το καλύτερο επιθυμητό εκλογικό αποτέλεσμα, πρέπει να τεθεί επικεφαλής ο Κ. Κυριακίδης. Στην περίπτωση λοιπόν που συμβεί αυτό, δηλαδή ο Κ. Κυριακίδης αποφασίσει να ενσωματωθεί στην εν λόγω αυτοδιοικητική πρωτοβουλία από την οποία, μετέπειτα, κριθεί ότι πρέπει να είναι επικεφαλής, στήριξη στο εν λόγω νέο σχήμα αναμένεται να παρέχει και μια σημαντική μερίδα προσώπων από το ΕΒΕ Κοζάνης με κυρίαρχη την ομάδα του Ι. Μητλιάγκα. Στόχος η δημιουργία ενός πολυκομματικού ψηφοδελτίου,  από νέους ανθρώπους, που μπορεί να φέρει την ανατροπή. Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια;

Η Χύτρα

 

57 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.