Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διαρκώς υπονομεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα

26 Αυγούστου 2022
13:33
Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διαρκώς υπονομεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα. Οι φωτογραφικές διατάξεις τα τελευταία 2 χρόνια για την ανάληψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή δεν έχουν σταματημό. Αυτές οι πρακτικές λειτουργίας από την παράταξη του Λ. Μαλούτα είναι γνωστές και έχουν μακρά ιστορία στον δήμο της Κοζάνης.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε με παλαιοκοματικές λογικές που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και υπονομεύουν το κράτος δικαίου. Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των 16 καλλιτεχνών και καλούμε έστω και τώρα τον Δήμαρχο Κοζάνης να επαναπροκηρύξει ορθά την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

4 σχόλια

  • Διοικητικό Συμβούλιο
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΜΑΡΑΣ ΖΗΣΗΣ

    ΜΕΛΗ Δ.Σ
    ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

    ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΔΩΡΑ

    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    ΚΥΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΣΤΙΟΥΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

    ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΑΛΟΥΤΑ ΡΟΥΛΑ

    ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

    ΤΣΑΓΚΑΔΟΥΡΑ ΒΑΓΙΑ

    ΧΑΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    • Συγχαρητήρια σε ολα τα μελη του ΔΣ του δηπεθε. Ειστε ολοι για τα πανηγυρια… Αλλά κι εκει ικανοι θα ησασταν να βαλετε να παιξουν μουσικη στην ορχήστρα συνταξιουχοι της δεη

  • Εσείς δεν είστε εναντίον των “άριστων”; Τώρα γιατί αλλάζετε γνώμη;
    Άλλη μια απόδειξη πως είστε “επαναστάτες” a la carte. Λυπάμαι που η νεολαία συνεχίζει τον λαϊκισμό…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.