kozan.gr: Η ανάρτηση “φωτιά” του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Ν. Μπουκουβάλα, για την απουσία των συμβούλων της αντιπολίτευσης από την χθεσινή εκδήλωση της “Ευξείνου Λέσχης Σερβίων”: “Αισθάνθηκα ντροπή”

27 Αυγούστου 2022
04:55

 

Ο χορός της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και χάρισε , σε όσους συμμετείχαν, πρώτα συγκίνηση και βαθύ συναίσθημα και μετά διασκέδαση και χαρά. Αυτό το αγωνιστικό στέλεχος του Ελληνισμού, οι Έλληνες του Πόντου, για μια ακόμη φορά μας οδήγησε στα πηγαία νάματα. Μεγάλωσα σε γειτονιά των Σερβίων αποτελούμενη από Έλληνες του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκη, πόνεσα και χάρηκα μαζί τους, μα κυρίως εντυπωσιάστηκα απ τον πλούτο του πολιτιστικού τους δυναμικού, όχι μόνο σε γιορτές αλλά στον καθημερινό βίο. Αποτέλεσε για μένα ένα παράλληλο Σχολείο μέσω και διά του οποίου συνδιαμορφώθηκα , αν και η καταγωγή μου είναι απ τους βλαχόφωνους Έλληνες.

Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης , στα μέλη , και στους πολλούς εθελοντές. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η σύσσωμη απουσία των είκοσι Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης , εξαρτημένων και ανεξάρτητων , ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων αισθάνθηκα ντροπή . Δεν προσφέρεται για μικροπρεπή συμπεριφορά η εργώδης δράση των συλλόγων μας , εκτός αν σύσσωμη η αντιπολίτευση αποφάσισε αυτόβουλα να απαξιωθεί .

Νίκος Μπουκουβάλας
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

 

23 σχόλια

  • Όπου ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρό καλάθι..εσύ να δεις τι προκαλείς στον κόσμο,εξ όνυχος τον πεντικόν!( ποντιακή λέξη),αυτοπαινευόμενε!

  • Εσύ από πότε ενδιαφέρεσαι για τις εκδηλώσεις στα Σέρβια;Μιά ζωή ήσουν απών.Σπίτι-Φροντιστήριο-Γυράδικο-Σπίτι.

  • Είναι ύποπτο πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων μιλάει για την απουσία των συμβουλων της αντιπολίτευσης επιλεκτικά και μόνο στις εκδηλωσεις που θέλει. Οι σύμβουλοι της συμπολιτευσης και ο ίδιος γιατί δεν παραβρισκονται σε εκδηλωσεις συλλόγων που δεν είναι προσκειμενες στην παράταξη τους;

  • Λαικιστης οσο δεν παιρνει, γιατι δεν μιλαει γθα τις εκδηλωσεις των τριων ατομων του Δημου που ξοδευτηκαν χιλιαρικα. Και η ντροπη, ντροπιαστηκε…

  • Εσείς φταίτε Νίκο μου όταν κάνετε τόσα δημόσια έργα και πέραν αυτών σαν δημοτική αρχή νοιάζεστε και για τόν ψυχολογικό παράγοντα των ανθρώπων του Δήμου μας μιας και οι Δημότες μας έχουν ζήσει τα πάνδεινα τα τελευταία δύο χρόνια . όσα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σ’ ολόκληρη την ζωή τους . Αυτές οι δραστηριότητες τους κάθονται κόμπος στο λαιμό .. Αυτοί θρηνούν τις επιτυχίες σας .. από δω και πέρα να προσέξετε περισσότερο να γίνετε πιο βασανιστικοί στους δημότες ..

  • Μας κάνει μάθημα για την καταγωγή μας και για τον πολιτισμό μας σε μας τους πρόσφυγες! Έλα ρε μεγάλε ιστορικέ πες λίγο για αυτα που ζησαν οι παππούδες μας. Και η ντροπή ντροπιαατηκε!

  • Ντροπή σας που ως δημοτική αρχή ανέχεστε το χάλι της γέφυρας. Καμία νομική κίνηση εναντίον των υπευθύνων για αυτό. Η έδρα του δήμου έχει απομονωθεί λόγω αυτού.

  • Άσε μας βρε “το καλύτερο δεκαριά που έχει βγάλει η περιοχή”
    Έμαθες εσύ τους Πόντιους και τους Ανατολίτες! Δηλαδή στα κουβούκλια.και στους Φαρασιωτες στο Βαθύλακκο πότε ήσουν πριν γίνεις πρόεδρος; Στην Εύξεινο Λέσχη ποτέ πήγες πριν γίνεις πρόεδρος;άντε ένας χρόνος έμεινε και
    Φευ’ς

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο Πρόεδρος ΔΣ, που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μόνο 7 συμβούλων από τους 27 και παραμένει στη θέση του χωρίς ντροπή, αισθάνθηκε ντροπή για την απουσία 20 συμβούλων της αντιπολίτευσης που πιθανόν ειναι σε διακοπές αυτές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου η κάποιοι νοσούν από covid η κάποιοι δεν πήγαν λόγω φόβου μετάδοσης του ιού κτλ. Εσύ ρε Μπουκουβάλα από πότε ενδιαφέρεσαι για τις εκδηλώσεις στα Σέρβια; 55 χρόνια απών ήσουν όπως και ο Δήμαρχος. Ξαφνικά γίνατε τιμητές. ΕΛΕΟΣ!!! και εμείς από Σέρβια είμαστε.

    • Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλος διχασμός,μίσος,εγωισμός,τοξικό περιβάλλον στην περιοχή τα τελευταία 5-6 χρόνια,ίσως και περισσότερα,που διαβάζω kozan!!!Λυπηρό!

  • Μπράβο! Μπράβο! Να πάρεις μετάλλιο για τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης πρόεδρε μιας που πρώτη φορα πήγες.
    Στον πρέσβη προχθες που ήταν εκδήλωση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων γιατί δεν ήσαν πρόεδρε; Αισθάνθηκα ντροπή που μιλούσε για την Ελλάδα μας και εσύ δεν ήσαν.

  • Ο άνθρωπος που γράφει ότι το τουρκικό σχολείο πρέπει να λέγεται καμένο σχολείο. Που δεν έχει πατησει σε εκδήλωση χωριού ούτε στα Σέρβια επί 50 χρόνια τώρα πηγαίνει μαζί με τον άλλο εξαφανισμένο από κάθε κοινωνική εκδήλωση και συμμετοχή τον Ελευθερίου και το παίζουν καποιοι.που δεν έχουν διοργανώσει ποτέ τίποτα σαν άτομα. Που έχουν αποκαλέσει συμπολίτες μας με αισχρους χαρακτηρισμούς…..ο ντακριστο είπε στο ΔΣ στον Κωνσταντόπουλο να φύγει και να μην ξαναπατήσει στα Σέρβια. Ο ίδιος είπε σε εργαζόμενη να φύγει και να πάει στο χωριό της τι δουλειά έχει στα Σέρβια….

  • Ειλικρινά το επίπεδο της αιρετής αυτοδιοίκησης είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Ας δώσουμε στους εαυτούς μας και τις επόμενες γενιές μια σανίδα σωτηρίας στις ερχόμενες εκλογες

  • καλά εκει στα Σερβια ποσα πανηγυρια θα κανετε;Ολο πανηγυρια ειστε.Τα χωρια εχουν προβληματα.οι δρομοι θελουν συντηρηση.παιρνετε χρηματα για τους αγροτικους δρομους και αυτοι ειναι σε κακη κατασταση.Τα αυτοκινητα τα σακατεψαμε.η αντιπολιτευση αυτα γιατι δεν τα λεει;που πανε τα χρηματα για την συντηρηση της αγροτικης οδοποιιας.το αν ελειπαν απο την εκδηλωση δεν ειναι και το θέμα.

  • Τι τον νοιάζει τον πρόεδρο ποιος πάει και ποιος δεν πάει στις εκδηλώσεις των συλλόγων; Είναι υποχρέωση των δημοτικών συμβούλων να πάνε; Είναι δημοτικό συμβούλιο ή άλλη δημοτική υποχρέωση που έχουνε;
    Αυτός γιατί δεν πήγε στην ομιλία του μορφωτικού ομίλου Σερβίων;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.