Το ΙΕΚ Κοζάνης μετατρέπεται σε Πειραματικό ΙΕΚ Κοζάνης

27 Αυγούστου 2022
05:34

Σε 15 θα ανέρχονται πλέον τα Πειραματικά και Θεματικά Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης συνολικά τη νέα χρονιά, με τη μετατροπή άλλων 5 λειτουργούντων Δημοσίων ΙΕΚ σε Πειραματικά, με σχετική απόφαση που υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Με την εν λόγω απόφαση προβλέπονται τα εξής νέα 5 Πειραματικά ΙΕΚ:

1. Το ΙΕΚ Νίκαιας μετατρέπεται σε Πειραματικό ΙΕΚ Νίκαιας

2. Το ΙΕΚ Βέροιας μετατρέπεται σε Πειραματικό ΙΕΚ Βέροιας

3. Το ΙΕΚ Κομοτηνής μετατρέπεται σε Πειραματικό ΙΕΚ Κομοτηνής

4. Το ΙΕΚ Μυτιλήνης μετατρέπεται σε Πειραματικό ΙΕΚ Μυτιλήνης

5. Το ΙΕΚ Κοζάνης μετατρέπεται σε Πειραματικό ΙΕΚ Κοζάνης

Τα Πειραματικά ΙΕΚ αποτελούν εφεξής μονάδες οι οποίες θα στοχεύουν στην υποστήριξη του πειραματισμού και της πιλοτικής εφαρμογής καινοτομιών στο σύστημα της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και θα συμβάλλουν στον καλύτερο σχεδιασμό και την πιλοτική εφαρμογή μεθόδων κατάρτισης, ώστε να καλλιεργηθούν και να διαχυθούν οι βέλτιστες εκπαιδευτικές μέθοδοι, πρακτικές και εργαλεία σε ολόκληρο το σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης.

5 σχόλια

  • Η ανοησία των νουδουλόγιδων συνεχίζεται σταθερά…
    η θεία που δεν ξέρει που παν τα 4 και παριστανει την υπουργο παιδειας (εδω γελαμε) αντι να κοιταξει να ανοιξει νεες ειδικοτητες περα απο τα ιδια και τα ιδια που εχουν τα ΙΕκ και ενα παραπανω μετα τα τετριμενα τους με την απολιγνιτοποιηση δεν αξιζει πλεον να γραφτει καποιος στις συγκεκριμενες ειδικοτητες τυπου φυσικου αεριου και τα σχετικα…
    παιζει με τα ονοματα και τις μαρκιζες λες και εχει καμια διαφορα αν θα λεγεται κανονικο η πειραματικο το ΙΕΚ. Ενταξει καμια ελπιδα!

      • Μη το σκορπας το ξυδι ετσι αλογιστα
        πρωτον γιατι χαρις τον α(Χ)ρηστο πρωθυπουργο σου το πληρωνουμε κι αυτο πανακριβα στα σουπερ μαρκετ , και δευτερον θα σου χρειαστει να το καταναλωσεις την βραδια των εκλογων.

        Αγαπησατε και την μορφωση ξαφνικα δεξιουληδες του αρπα κολλα χαχαχα για πολλα γελια ειστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.