kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Θα “δραπετεύσει” ή όχι;”

29 Αυγούστου 2022
06:59

H στήλη έχει εκφράσει την εκτίμηση/πρόβλεψη ότι ο Λ. Μαλούτας δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κι ότι θα “δραπετεύσει” χωρίς να τεθεί στην κρίση των πολιτών για όλα όσα έχει πράξει ή δεν έχει πράξει, ως επικεφαλής της σημερινής Δημοτικής Αρχής, τη συγκεκριμένη τετραετία. Τελευταία, μαθαίνουμε, πως μέρος του συνεργατικού περίγυρου του, που νιώθει πως πλησιάζει το τέλος, τον παροτρύνει να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο, με το σκεπτικό (τους) ότι οι μέχρι στιγμής φερόμενες υποψηφιότητες είναι μέτριες ως αδύναμες αλλά κι ότι οι “απορροφήσεις” αρκετών συμβούλων από τους συνδυασμούς Μιχαηλίδη & Σημανδράκου μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του στο δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου, από ‘κει και πέρα, όλα μπορεί να συμβούν. Ανεξαρτήτως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τις “απορροφήσεις” και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, θα ήταν, πραγματικά, πολιτικά τίμιο από μέρος του σημερινού Δημάρχου Κοζάνης να μείνει και να επαναδιεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, ώστε, μεταξύ άλλων, να αποδειχτεί κι αν όλοι αυτοί που του ασκούν κριτική για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του είναι κακόβουλοι & κακοπροαίρετοι ή ο ίδιος κι η στενή παρέα του, έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα. Θα το επιχειρήσει; «Ιδού η Ρόδος,».

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • Σιγά μην ξοδέψει χρήματα (δεδομένου ότι έχουν κάποιο κόστος οι εκλογές) ο Μαλουτας για να κατέβει και να χάσει.
    Ήρθε η ώρα της κρίσης για όλους συνεργάτες, εντεταλμένους, δημοτικούς συμβούλους και φυσικά τον ίδιο. Το καλό είναι ότι θα κριθούν άμεσα γρήγορα και χωρίς καμία επιβάρυνση (όπως λέει και η διαφήμιση).

  • Ο Μαλουτας ήθελε να πάρει τη ρεβάνς απ τον Ιωαννιδη.Επραξε εκδικητικα κ μόνο αυτό. Ήταν ανύπαρκτος κ έτσι θα μεινει στην ιστορία ,ως ο χειρότερος δημαρχος που πέρασε ποτέ απ την κοζανη , γιατί μπορεί ν πήρε τη ρεβάνς, αλλά ο χρόνος έδειξε την ανεπάρκεια του. Αντε Λάζαρε σπίτι σου κ μην ανησυχείς…δε θ μας λειψεις!!!

    • έτσι ακριβώς φίλε να πάει υπεύθυνος σε φωτοβολταϊκα ο χειρότερος Δήμαρχος δεν δουλεύει τίποτα στο δήμο όλες οι υπηρεσίες είναι στον κόσμο τούς

  • Δεν ξέρω αν φταίει προσωπικά ο δήμαρχος, αλλά εγώ, ως τρίτος, καθώς είμαι από Πτολεμαΐδα, καϊλαριώτης όπως μας λέτε, δεν έχω δει την Κοζάνη πιο στάσιμη ποτέ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.