kozan.gr: Δήμαρχος Εορδαίας, Π. Πλακεντάς: “Βανάκι ξεφόρτωσε 10 σκυλιά έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Πτολεμαίδα – Με πήραν τηλέφωνο 3 τα ξημερώματα” (Βίντεο)

29 Αυγούστου 2022
06:22

 

Στην ενημέρωση του Συμβουλίου της Κοινότητας Πτολεμαίδας, που έγινε την περασμένη Πέμπτη 25/8. ένα από τα πολλά θέματα που συζητήθηκαν ήταν κι αυτό των αδέσποτων ζώων, με αφορμή και τις τελευταίες επιθέσεις σε πολίτες. Ο Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, παραδέχτηκε πως, πράγματι, ο αριθμός των αδεσπότων έχει αυξηθεί κι αναφέρθηκε σ’ ένα περιστατικό που συνέβη έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Πτολεμαίδα όταν κάποιος που οδηγούσε βανάκι ξεφόρτωσε, εκεί, 10 σκυλιά. Ακούστε τι είπε:

 

 

10 σχόλια

  • Δηλαδή για την κατάσταση που επικρατή στην πόλη αυτό φταίει; Τέτοια φαινόμενα μου θυμίζουν τον ΓΑΠ.

  • Ετσι εξηγειται που εχθες το βραδυ στην Παυλιδη Αδαμοπουλου
    ο δρομος ηταν γεματος απο 5-6 μεγαλα σκυλια τα οποια κοβανε βολτες και ακολουθουσαν τους περαστικους (συμπεριλαμβανομενου και μενα)
    και μαλιστα καποια οχι και με τις καλυτερες διαθεσεις.

    Υ.Γ. Η Σουρδια παλι εβαλε το χερακι της και εδω? Γιατι κατι μου λεει οτι το βανακι ηρθε απο Κοζανη και τα αδειασαν εδω , λες και δεν μας εφταναν τα ηδη υπαρχοντα σκυλια που εχουμε…..

  • τι να πουμε δημαρχε,ανθρωποι το λιγοτερο με χαμηλο επιπεδο νοημοσυνης,τα σκυλια δεν μας φταινε

  • 🤔 Ναι όντως αυτά τα 10 που ξεφόρτωσαν έφτασαν την κατάσταση στο αμήν!!!..λες και τα ήδη υπάρχοντα ήταν λίγα!!!ρε μας δουλεύετε;

  • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ!!! Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.