kozan.gr: Στην κριτική που γίνεται για τη νέα προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κι ότι οι όροι της διαμορφώθηκαν «φωτογραφικά» ο Δήμαρχος Κοζάνης απάντησε: “Όλη αυτή η συζήτηση δεν μιλάει για την ουσία, δε μιλάει για το έργο παράγει το ΔΗΠΕΘΕ, τι παραστάσεις ανέβηκαν κτλ.. Όποιος θέλει, τον κώλο του να βαράει το ΔΗΠΕΘΕ υπάρχει και θα υπάρχει…” (Βίντεο)

29 Αυγούστου 2022
20:20

Στην κριτική που γίνεται για τη νέα προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κι ότι οι όροι της διαμορφώθηκαν «φωτογραφικά» ο Δήμαρχος Κοζάνης απάντησε: “Όλη αυτή η συζήτηση δεν μιλάει για την ουσία, δε μιλάει για το έργο παράγει το ΔΗΠΕΘΕ, τι παραστάσεις ανέβηκαν κτλ.. Όποιος θέλει, τον κώλο του να βαράει το ΔΗΠΕΘΕ υπάρχει και θα υπάρχει…”

13 σχόλια

  • Ακόμα δεν παραιτήθηκε ακόμα παριστάνει τον δήμαρχο δε βλέπει τα χάλια της Κοζάνης το μπάχαλο που επικρατεί ένα μήνα χωρίς διαβάσεις η Παύλου μελά αίσχος

    • Ε όλα δικά σου τα θες! Και καινούργια άσφαλτο και διαβάσεις ; Τι μας πέρασες, Πρεσβεία της Οικολογικής Ευρώπης;

  • Τα πέντε μεγαλύτερα καλλιτεχνικά σωματεία της χώρας ζητούν από το ΥΠΠΟ «την άμεση απόσυρση της παρούσας προκήρυξης» της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή αφού όπως καταγγέλλουν οι όροι διαμορφώθηκαν «φωτογραφικά».
    Για το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης πάλι ο λόγος και για τη «φωτογραφική» προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή: Την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε (24/8, «Καταγγελία για “φωτογραφικό” διαγωνισμό») για την καταγγελία που συνυπέγραφαν δεκαέξι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Κοζάνη μιλώντας για μεθοδεύσεις του παρόντος Δ.Σ. στη διατύπωση της προκήρυξης της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή.

    Χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία κοινοποιήθηκε επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο την οποία συνυπογράφουν πέντε από τα μεγαλύτερα σωματεία καλλιτεχνών (Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, Ενωση Τραγουδιστών Ελλάδας, Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων) και την απευθύνουν στον υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη, τη γ.γ. και τον γενικό διευθυντή Σύγχρονου Πολιτισμού, Ελ. Δουνδουλάκη και Μ. Κωστάκη αντίστοιχα, και στους περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, στον δήμαρχο της πόλης και στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.