kozan.gr: Εξοργισμένος για την κριτική που γίνεται για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο Κ. Κυτίδης (μέλος του Δ.Σ.): “Αν θεωρεί κάποιος ότι κάνουμε παρανομίες ας πάει στον Εισαγγελέα” – Η έντονη κι άμεση αντίδραση του Χ. Κουζιάκη: “Το ΔΗΠΕΘΕ χρηματοδοτείται από το Δήμο Κοζάνης δεν παίρνει χρήματα από το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ. Κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να κάνουμε κριτική” (Βίντεο)

29 Αυγούστου 2022
20:41

 

Εξοργισμένος για την κριτική που γίνεται για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο Κ. Κυτίδης (μέλος του Δ.Σ.): “Αν θεωρεί κάποιος ότι κάνουμε παρανομίες ας πάει στον Εισαγγελέα”. Η έντονη κι άμεση αντίδραση του Χ. Κουζιάκη: “Το ΔΗΠΕΘΕ χρηματοδοτείται από το Δήμο Κοζάνης δεν παίρνει χρήματα από το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ. Κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να κάνουμε κριτική”.

15 σχόλια

  • Κυτίδη η τοπική αυτοδιοίκηση στα πρόσωπα των Μαλούτα Μιχαηλίδη Σημανδράκου δείχνει το χειρότερο πρόσωπο της και οδεύεται με μαθηματική ακρίβεια στο κοιμητήριο της αυτοδιοικητικής ιστορία του τόπου.

  • Είναι δυνατόν να αμφισβητούν εσάς τα 5 κορυφαία καλλιτεχνικά σωματεία της χώρας; Τον κ@λο τους να βαράνε θα γίνει το δικό σας! Έχετε το αλάθητο σε όλα! Τι ξέρουν τα καλλιτεχνικά σωματεία από Θέατρο;

  • Απο τους λιγους που εμειναν που κανει πραγματικη δουλεια ο Κυτιδης και εχει και ενα αλφα πολιτικο ηθος, ισως για αυτο και να νευριαζει και να φωναζει περαν του δεοντος.

    κ. Κουζιακη, άλλο ειναι η κριτικη για λαθος επιλογες ή για ας πουμε μια χαμηλης ποιοτητας δραστηριοτητα του ΔΗΠΕΘΕ, και αλλο οι παρανομιες.

    Οντως αν καποιος εχει στοιχεια για παρανομιες και παραβασεις, μπορει ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ να παει και να το καταγγειλει.

  • Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια
    Αντί να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα,δημιουργούν αλλά
    Λυπηρα τα όσα συμβαινουν

  • Όλοι οι άνθρωποι της τέχνης μαζεύτηκαν να διοικήσουν το θέατρο και δίνουν παράσταση τσίρκου καθημερινά. Ρεζίλια.

  • Σε πόσες θέσεις είναι ο Κυτιδης τέλος πάντων? Και στην ΔΕΥΑΚ και στον ΟΑΕΔ και στο δημαρχείο και στο ΔΗΠΕΘΕ? Το γίνεται?

  • Κυτιδης: Πολιτικά λίγος. Κομματικά κολλημένος με τον ΓΑΠ στα καλά τα χρόνια με αρκετές διορισμένες θέσεις εντός του κόμματος.
    Πες ένα πράγμα που ήταν δική σου πρόταση και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.

  • Η πολιτική αντιπαράθεση και η κριτική για να είναι εποικοδομητική και ωφέλιμη για τους πολίτες θα πρέπει να κινείτε εντός ορίων και αλληλοσεβασμού. Εάν ο κύριος Κουζιάκης έχει αδιάψευστα στοιχεία για παρανομίες ο μόνος δρόμος είναι προς στον εισαγγελέα, διαφορετικά αποτελεί άλλη μια ατυχή κίνηση εντυπωσιασμού και πολιτικής παρακμής. Σωστή η απάντηση του κ.Κυτίδη. Φτάνει πια με την λάσπη στον ανεμιστήρα. Ο τόπος έχει ανάγκη από καινοτόμες προτάσεις και ιδέες και όχι αλληλοκατηγορίες.

    • Ο χειμώνας ερχετε, να δεις τότε ‘καινοτόμες προτάσεις και ιδέες’ από τον Κυτιδη όταν θα κόβεται η τηλεθερμαση.

  • Τώρα καταλαβαίνω γιατί γινονται όλα αυτά στο δηπεθε. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Γνωρίζεις δηλαδή εσύ το καλό ενός επαγγελματικού θεάτρου και δεν το γνωρίζουν οι επαγγελματίες των 5 κορυφαίων παανελλαδικών σωματείων για την τέχνη του θεάτρου;! Σοβαρέψου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.