kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Tο πιο ωραίο ανέκδοτο

30 Αυγούστου 2022
08:46

 

Ο άνθρωπος που προεκλογικά, μόλις το 2019, φωτογραφιζόταν δίπλα στη νέα  λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 και στις συναντήσεις του με συνδικαλιστές της ΔΕΗ μιλούσε για εφιαλτικό μέλλον της περιοχής, λόγω της μείωσης της παραγωγής λιγνίτη, το οποίο, όπως τόνιζε, δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ούτε κατ’ ελάχιστον με λύσεις τύπου “Ταμείου δίκαιης μετάβασης”, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υποβολή υποψηφιότητας ως Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα. Έπειτα από αξιολόγηση επελέγη ως ένας από τους Ευρωπαίους Πρεσβευτές του Συμφώνου για το Κλίμα, με διετή θητεία. Το πιο ωραίο ανέκδοτο της τρέχουσας αυτοδοικητικής περιόδου για τον όψιμο “Πρέσβη” της Πράσινης Ανάπτυξης.

Η Χύτρα

 

7 σχόλια

  • Μπα, μην το λες χύτρα. Εγώ πήρα μέρος σε όλα τα συλλαλητήρια που έγιναν στην Πτολεμαΐδα για την απολιγνιτοποίηση. Άκουσα όλους τους ομιλητές. Μίλησε κάποια στιγμή και ο εν λόγω κύριος. Φώναζε το πράγμα. Πιο χλιαρός και από το νερό της πισίνας.

  • Όλα συνδυαζονται αρκεί να υπάρχει η γνώση. Γι αυτό οι δήμαρχοι πρέπει να έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο.
    Ας ψαχνουμε για τέτοιους ανθρώπους και ας αφήσουμε την ανθρωποφαγία που θα μας φέρει δε δημοκρατίες τύπου Βαϊμάρης. Τετοιοι ανθρωποι υπάρχουν. Άλλο λαϊκισμός και άλλο η δύσκολα διαχειρίσιμη πραγματικότητα.

  • Μα ο άνθρωπος τα καταφέρνει παντού άλλωστε, και Δήμαρχος, και Πρέσβης, και όλες τις συναντήσεις στην Αθήνα (είναι φευγάτος καιρό), και Πρόεδρος της βιβλιοθήκης. Απορώ που δεν ανέλαβε και το ΔΗΠΕΘΕ ο ίδιος τόσο καιρό.

    • Υποφέρεις kozan..όλα σου φταίνε στον δήμαρχο..;μια χαρά τα κάνει ο Λάζος..και γνώσεις έχει και πείρα..όχι σαν μερικούς που δεν βαρ’σαν μια στην ζωή τους!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.